PRAKTIJK SIGRID KARSSENS - HEALING ARTS THERAPEUT/DOCENT - ENERGETISCH THERAPEUT

AVGAlgemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Ik ben zeer begaan met jouw privacy en het beschermen van de informatie die jij mij geeft. Niet alleen nu de privacywet van kracht gaat, maar altijd al. Door deze wetgeving verandert mijn manier waarop ik omga met jouw privacygegevens niet ten opzichte van de afgelopen jaren.Hieronder geef ik duidelijk weer hoe ik met jouw persoonlijke gegevens omga.

Via het contact formulier op de website www.praktijksigridkarssens.nl ontvang ik de volgende gegevens van jou. Naam, adres, telefoonnummer en email adres. Deze gegevens neem ik over in een word-bestand, dat voor onbepaalde tijd opgeslagen wordt in een Stand Alone extern geheugen.

Jouw adresgegevens gebruik ik om je bestelling te verzenden, en/of voor het uitschrijven van een factuur. Je adresgegevens worden weergegeven in een beknopt cliëntenverslag, dat ik uitschrijf naar aanleiding van gegeven individuele sessies. Dit zijn verslagen die ik nodig heb om de persoonlijke ontwikkelingslijn te kunnen vastleggen. Deze verslagen worden voor onbepaalde tijd opgeslagen in een Stand Alone extern geheugen en worden niet gedeeld met derden.

Als je deel neemt aan een van de cursussen of workshops dan worden naam, adres, telefoonnummer en emailadres weergegeven op een deelnemerslijst die rondgestuurd wordt aan cursisten van diezelfde workshop. Hierdoor kun je onderlinge regelingen treffen omtrent vervoer, overnachting, of evaluatie naderhand. Heb je hier bezwaar tegen, dan kun je dit weergeven in het contactformulier op de site.

Worden cursussen gegeven in samenwerking met een mededocent/organisator, dan worden de gegevens van het contactformulier bij aanmelding ook gedeeld met deze andere docent.Je email adres gebruik ik voor het versturen van de factuur, voor persoonlijk overleg en voor het sturen van enkele nieuwsbrieven per jaar.
Ontvang je liever geen nieuwsbrief, dan kun je dat aangeven via het contactformulier.

Persoonlijke adresgegevens op facturen kunnen worden ingezien als de belastingdienst besluit een inspectie te houden, en door mijn boekhouder. (Rebased B.V. Wilhelminastraat 12 4921 AH Made. www.rebased.nl). Hij deelt deze gegevens niet met derden.

Als je het bovenstaande goed doorgelezen hebt, hoef je niets te doen. Door mijn website te blijven bezoeken, je op te geven voor cursussen, workshops of individuele sessies, ga je akkoord gaat met het privacybeleid van Praktijk Sigrid Karssens.


Indien bezwaar, gelieve het formulier hieronder in te vullen


Voornaam:
Achternaam:
Email:
Telefoon:
Adres 1:
Plaats:
Postcode:
Reacties:
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint