PRAKTIJK SIGRID KARSSENS - HEALING ARTS THERAPEUT/DOCENT - ENERGETISCH THERAPEUT
Agenda


Hieronder volgt de komende tijd een nieuwe reeks workshops vanuit de energie van de Nieuwe Aarde. De workshops zijn apart van elkaar te volgen.

De Kracht van Verzoening

De kracht van Verzoening: Black Spider
15 en 16 maart


Wij allen zijn op zoek naar onvoorwaardelijke liefde. Dit is nog behoorlijk lastig. Ook al denken we vanuit onvoorwaardelijke liefde te handelen, vaak blijkt de liefde na een tijdje toch voorwaardelijk. Hoe meer we ons best doen om onvoorwaardelijk te zijn, hoe sterker een deel in ons haar stem laat horen en haar gekwetstheid laat voelen.

Een van onze de vrouwelijke onderwereldfiguren is de Black Spider. Deze is aanwezig in man en vrouw. Zij leidt een verborgen bestaan in jouw onderbewuste. Zij is dat deel van jou dat zichzelf nog geen bestaansrecht en eigenliefde kan geven. Jouw Black Spider wordt actief op momenten dat je gemis, honger naar liefde, verlatenheid, trauma, enz. ervaart.

Jouw innerlijke Black Spider reikt uit naar de ander, in de hoop dat die ander jouw gemis, jouw verlangen vervult. Jouw angst wegneemt en jou de liefde geeft, die je jezelf niet kunt geven. Zij reikt uit naar hem/haar die jou bestaansrecht geeft. Onbewust leg je vanuit de spiderenergie energetische (liefdevolle) verbindingen die vastplakken aan de ander.

Het energetische web dat jij vanuit je verborgen pijn weeft, waarmee je de ander inkapselt, is vrij moeilijk traceerbaar, omdat het alles omhullende warmte en veiligheid biedt aan de ontvanger. Deze wordt bedekt door de mantel der liefde. Zo wordt het web in eerste instantie ervaren door beiden.

Zo'n web kan alleen gesponnen worden als de ander (op onbewuste lagen) toestemming gegeven heeft vanuit eenzelfde gevoel van gemis of angst. Hij/zij krijgt er veiligheid, aandacht en geborgenheid voor terug. Tegelijkertijd neemt de black Spider de werkelijke ruimte van de ander in. Verdringt de ander van zijn plek. De verbinding met de oerlevenskracht stroom onderbrekend en zich voedend. Zij vult het gemis van de ander op, vult aan en vult in hoe de ander zich dient te gedragen naar haar toe en de buitenwereld.
Jouw manipulerende krachten als spider zijn ongekend groot.
Black Spider energie is als hologram voelbaar op vele niveaus. Van moeder naar kind, tussen levenspartners, tussen vrienden, op regeringsniveau, buitenaardse inmenging, via interne regeringen en de elite, en op vele andere levels.

In deze workshop maken we oude uitreikende energetische verbindingen los, door je vanuit je heelheid te verzoenen met je diepste pijn. Je ervaart jouw prachtige zijnsenergie op het moment dat je je losgekoppeld hebt van de ander. Jouw puurheid, jouw innerlijke tempel bouw je samen met je innerlijke spider vanuit verzoening opnieuw. Nu vanuit heelheid en niet meer uit gemis. Dan ben je klaar om de ander vanuit zuiverheid te ontmoeten.

Ben jij bereid om tot in de diepste kwetsingen van je onderbewuste te voelen? Om op dit diepe niveau te werken aan de oplossingen rond de manvrouwproblematiek? Om voorwaardelijke liefde om te zetten in onvoorwaardelijk liefde?
Dan ben je bij deze uitgenodigd!
In deze workshop is de grote houtgestookte hottub voor ieder beschikbaar.

Datum: 15 en 16 maart
Tijd: 10.00 – 16.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur, uitloop tot 16.30 uur
Locatie: Havendijk 29, 5165 VH Waspik
Prijs: 175,00
We maken ieder iets voor een gezamenlijke lunch. Er is koffie, thee met iets lekkers en soep.
Aanmelden: Klik hier 

                                      ----------------------------------

Bijscholing Buitenaards Bewustzijn
19 januari in Vught


Hoe komt het dat de een de aanwezigheid van Reptilians ervaart en de ander juist veel meer heeft met Hybride kinderen of  'Verlichte' buitenaardsen? In deze workshop gaan we onderzoeken en ervaren wat de buitenaardsen ons nu werkelijk spiegelen. Waarom onze bewustzijnsgroei ineens zo snel gaat als we in contact komen met de buitenaardse bewustzijnslaag? 

Op 19 januari geef ik een bijscholing over de buitenaardse velden in Vught.
Regelmatig geef ik sessies aan mensen, die buitenaardse energieën ervaren en daarvoor nog angst hebben. Of zij worden geconfronteerd met intense heimwee en verlangen.
Vaak zijn deze mensen doorverwezen door andere therpeuten, die nog moeite hebben om om te gaan met buitenaardse bewustzijnsvormen bij hun cliënten.

Vanuit de Healing Arts ben ik gevraagd om een bijscholingsdag te geven over buitenaards bewustzijn en hoe ermee om te gaan. Deze dag is zowel voor therapeuten die geconfronteerd worden met buitenaardse energieën in hun sessies, als voor mensen die zichzelf willen bijscholen in dit veld.

De laatste jaren is er in de omgang met buitenaardse entiteiten heel veel veranderd. De kijk op verlichte en onverlichte buitenaardsen, het wegsturen van een buitenaardse entiteit die je lastig valt, de relatie tussen jou en hen.
Vanuit een dieper inzicht en doorvoelen leer je krachtig je standpunt in te nemen, en vanuit gelijkwaardigheid met hen samen te werken. Wegsturen hoeft niet meer als je beseft, dat jij dezelfde bent als de buitenaardse die je ontmoet, alleen leef je daar in een andere tijdlijn of dimensie, heb je een ander jasje aan en andere ervaringen.
 

Informatie en aanmelden kan via de link.
http://www.healingarts.nl/bijscholing-sigrid-karssens 
                                       ----------------------------------------

In december vinden individuele sessies plaats in Best in verband met een flinke verbouwing. Vanaf februari worden de workshops weer op Havendijk 29 in Waspik gegeven.

                                                      -----------------------------------------

Sinds vier jaar werken wij (Inge Moll en Sigrid Karssens) vanuit co-creatie samen. Vier jaar lang pionieren in het openen van bewustzijnslagen en in het neerzetten daarvan in workshops en cursussen. De bewustzijnsvelden die wij ontvangen zijn zo veelomvattend dat ieder van ons het uiterste van zo’n veld ontvangt. Dit is niet altijd gemakkelijk, omdat het werken met uitersten in eerste instantie vaak voelt als een verwijdering. Iedere keer is er ook weer die verbazing en vreug...de als blijkt dat we in essentie met dezelfde laag bezig zijn. In het verankeren ervan, groeien we weer naar elkaar toe en samen doorgronden en verankeren we het gehele veld. Ieder vanuit haar eigen invalshoek en kwaliteit. In het gezamenlijk openen van een volgende bewustzijnslaag, steunen wij elkaar en zijn we elkaars vangnet. We leren van elkaars sterke kanten en compenseren elkaars zwakke punten.

Tijdens de laatste workshopcyclus voelden we, dat in ons een voltooiing had plaats gevonden. In plaats van de helft draagt nu ieder voor zich het gehele veld, wat we de afgelopen vier jaar neergezet hebben. Heelheid, geaard in onze diepste wezenskern. We staan nu aan het begin van een nieuwe schepping. Opnieuw bevinden wij ons in uitersten van hetzelfde. Deze keer is het zo groots, dat ieder voor zich zuiver dient te voelen wat de bedoeling is. Wat zijn unieke bijdrage is aan Het Grote Plan.

We gaan de ruimte nemen om te spelen in dit potentieveld. Deze keer is er meer tijd nodig en een tijdelijke directe ontkoppeling. Zoals altijd, zullen we ook nu weer naar elkaar toe groeien. De komende tijd gaan we apart workshops aanbieden vanuit onze eigen kracht en invalshoek. De beide wegen die we gaan bewandelen, komen op een moment weer bij elkaar.

Vanuit liefde geven we elkaar de ruimte die nu nodig is en vanuit liefde zullen we ook weer samen komen.

With love, Sigrid en Inge
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint