PRAKTIJK SIGRID KARSSENS - HEALING ARTS THERAPEUT/DOCENT - ENERGETISCH THERAPEUT

Body De-Armouring  / Sacred Temple Art

In ons lichaam zijn vele trauma’s opgeslagen in ons spier en bindweefsel (myofascia), cellulair geheugen en DNA. Trauma’s uit dit leven en uit vorige levens. Via ons DNA zijn zelfs familiare trauma’s meegenomen, die opgeslagen zijn in dit lichaam. Spier- en bindweefsel verhard zich en dit heeft impact op fysiek- maar ook mentaal en zelfs spiritueel niveau in ons leven. Het zorgt voor archetypische programmeringen. Vaste patronen, die we vaak onbewust leven en waar we niet van af komen, zolang we het lichaam niet vrijmaken van de trauma imprint.

Body De-armouring is een massage die het lichaam ‘ontwapent’. Deze massagetechniek raakt opgeslagen oude pijn en trauma’s aan en ruimt de fysiek vastgeslagen blokkades op alle niveaus op. De oude programmering verdwijnt en onze emoties en onze oude denkpatronen veranderen. Tijdens de sessie wordt vanuit veiligheid en liefde, zeer zorgvuldig met grenzen omgegaan.
Een Body De-armouring sessie gaat voorbij het verhaal. De wijsheid van het lichaam bepaalt het verloop van de sessie. De resultaten komen door het bodywerk, praten is bijzaak.

Tijdens een Body De-Armouring sessie worden delen van het lichaam behandeld. Aanvullend kan Sacred Temple Art toegepast worden. Voor de diepste verankering van het resultaat heeft het de voorkeur, dat er enkele sessies met een tussenpoos van 2 tot 4 weken gegeven worden. De duur van een sessie is 2 uur. (€ 150,00 incl. BTW). 
 
Reactie van cliënt:
Met mij gaat het heel goed. Ik heb maar twee dagen last van mijn buik gehad en had best na een week alweer een volgende stap gewild! Na je behandeling zijn 2 zeer intense thema”s aan het spelen gegaan…
De uitwerking van de de-armouring was op een heel andere laag en had een heel andere intensiteit als dat ik kende! Er is niet zo heel veel bewustzijn op gekomen (of toch misschien meer dan ik denk), maar toch is er ergens enorm veel ruimte gemaakt en ben ik echt ineens een grote stap dichter bij ‘vertrouwen’ en ‘laat het maar naar me toekomen’ gestapt. Voelt heel fijn!

Wat me het meest is bijgebleven van de sessie is dat het zo zacht was. Ondanks pijn. Dat grenzen zo ontzettend gerespecteerd werden, ondanks dat ik zelf die grenzen niet altijd goed voelde.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint