PRAKTIJK SIGRID KARSSENS - HEALING ARTS THERAPEUT/DOCENT - ENERGETISCH THERAPEUT
GODENMENS

In juni 2016 is het boek GODENMENS uitgegeven door uitgeverij Elikser. Het is het tweede boek uit de hand van Sigrid Karssens. 

Wil je een gesigneerd exemplaar, dan kun je het boek bestellen voor €22,50 + € 3,90 verzendkosten via het formulier . Klik hier
Of via uitgeverij Elikser: http://webshop.elikser.nl/godenmens
Ook is het boek te bestellen in ieder (web) boekhandel of te leen in een bibliotheek.

Waar gaat het boek over?
 
Na drieënveertig jaar op aarde grijpt de lichtwereld in in het leven van Sigrid Karssens. De poort naar de metafysische werelden wordt wagenwijd opengezet. Mariaverschijningen, ontmoetingen met buitenaardsen, hybride kinderen en goden uit vervlogen tijden volgen. Sigrid ontmoet hen tijdens uittredingen in haar slaap.
Op uittredingsmomenten is haar trillingsfrequentie zo hoog dat ze zich naar andere werkelijkheden kan begeven. Daar heeft ze met dagbewustzijn ervaringen. Ze reist naar parallelle Aardes waar oogverblindende natuur is en wilde dieren hun natuurlijke nieuwsgierigheid tonen. Ze begeeft zich naar ruimteschepen en tussensferen waar ze wordt herenigd met haar hybride kinderen en behandelingen krijgt. Ze ontmoet geliefden buiten tijd en ruimte. Er is contact met wezens uit de onderwereld.
Hoe mooi en zinvol deze ervaringen ook zijn, toch ontstaat er een gekartelde wond in haar hart, door heimwee en gemis naar de soms volmaakte werelden en haar hybride kinderen, als ze langere tijd onthouden wordt van deze nachtelijke reisjes. Haar menszijn en de vreugdevolle aanwezigheid op aarde blijken minder vanzelfsprekend nu er ook andere mogelijkheden beschikbaar zijn.

In dit baanbrekende en avontuurlijke boek komen oeroude verborgen kennis en informatie uit de verre toekomst samen. Op heldere en meeslepende wijze doet ze verslag van haar ervaringen. Daarnaast beschrijft ze het pad van heling dat heimwee, gemis en uitreikend verlangen definitief oplost, en ze zichzelf als mens kan heiligen.

Lezersreacties: 


"ik kan ze allemaal uit de kast trekken, duizend en één woorden, maar nooit zullen ze kunnen omschrijven wat ik heb ervaren tijdens het lezen van jouw schrijven. Ik kan het proberen, maar het zal blijven bij een slap aftreksel. Bibberende handen, dansende eierstokken, kraakheldere dromen. Rake inzichten, tranen met tuiten van zowel huilen als lachen. In gedachten heb ik je een paar keer platgeknuffeld. Wat ben ik jou oneindig dankbaar. Voor je bestaan, voor het delen van jouw Zijn in alle naaktheid. Dankjewel, vanuit de toppen van mijn tenen en de bodem van mijn hart.”

  
"Ik heb je boek uit. Of eigenlijk kan ik het geen boek noemen.
Dit is geen boek. Wat het wel is, is niet in woorden te vatten.
Ik heb gelachen, gehuild en gevoeld, gevoeld, gevoeld en ben geraakt tot in het puntje van mijn tenen.
Wat een liefde voor alles, vreugde, rauwheid, MENS-zijn, Goddelijk.
En wat ben jij onverschrokken!

Dank je wel voor jouw mooie werk, je toewijding en het beschrijven van je avonturen.
Het heeft voor mij zoveel geopend! Allerlei delen van mezelf gezien en omarmd.
Ik voel me completer nu!"

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint