PRAKTIJK SIGRID KARSSENS - HEALING ARTS THERAPEUT/DOCENT - ENERGETISCH THERAPEUT

HEMELS AARDEN
multidimensionale eenwording in jezelf

: Sigrid Karssens beschrijft in het boek ‘Hemels aarden’ haar levensweg in het openen van nieuwe bewustzijnsvelden. Zij wordt hierbij geholpen door de lichtwereld en buitenaardse wezens met behulp van de Healing Arts-remedies.

Synchroon aan haar bewustzijnsgroei, ontwikkelt zich de relatie met fijnstoffelijke wezens, met name in het contact met buitenaardse wezens. Tijdens uittredingen, bewustzijnsverruimingen en heldere dromen treedt zij binnen in andere werelden, ruimteschepen en parallelle werkelijkheden. Zij wordt daarbij geholpen door buitenaardse familieleden die haar via innerlijke dimensionale poorten begeleiden in deze nieuwe bewustzijnsvelden.

Haar bijzondere ervaringen zijn verstrekkend, verhelderend en soms ook vermakelijk.

Dit boek geeft op heldere wijze inzicht over de directe invloed die vorige levens en parallelle zelven hebben op dit huidige leven. Het geeft informatie hoe je deze aspecten kunt helen en daarmee eenheid en heelheid in jezelf kunt vinden. Je leeft niet meer vanuit oude trauma’s, maar gaat vreugdevol leven vanuit eigenliefde en je aangeboren talenten uitdragen.

Tijdens het lezen openen zich via lichtcoderingen je heldere vermogens en de mogelijkheid het waakbewustzijn bij je droomtijd te betrekken, en ga je je de vaardigheden als kosmisch reiziger herinneren. Het boek geeft je je vrijheid terug.

Hemels aarden / 302 pagina’s / ISBN978 90 8954 460 5 / Uitgeverij Elikser 2 druk / € 22,50

Wil je een gesigneerd exemplaar, dan kun je het boek bestellen voor €22,50 + € 3,65 verzendkosten via het formulier . Klik hier
Ook is het boek te bestellen in ieder (web) boekhandel of te leen in een bibliotheek.

Het boek is in de boekwinkels, Bol.com, Bruna en andere sites te kopen of te bestellen.
Ook kun je via deze site een voorgelezen geluidsopname opvragen voor €15,00. De opname is gemaakt Door Daniella Hagenaars.

Celestial Grounding

Vanaf 12-02-2014 is de vertaling te verkrijgen in de boekhandel, webshops, bibliotheek en via de link:


Proposal  ‘Hemels aarden’
Multidimensionale eenwording in jezelf
 
Sigrid Karssens beschrijft in het boek ‘Hemels aarden’  haar levensweg in het openen van nieuwe bewustzijnsvelden. Zij wordt hierbij geholpen door de lichtwereld en buitenaardse wezens met behulp van de Healing Arts remedies.
 
Synchroon  aan haar bewustzijnsgroei, ontwikkelt zich de relatie met fijnstoffelijke wezens en met name in het contact met  buitenaardse wezens. Tijdens uittredingen, bewustzijnsverruimingen en heldere dromen treedt zij binnen in andere werelden, ruimteschepen en parallelle werkelijkheden. Zij wordt daarbij geholpen door buitenaardse familieleden die via innerlijke dimensionale poorten haar begeleiden in deze nieuwe bewustzijnsvelden.
 
Haar bijzondere ervaringen zijn verstrekkend, verhelderend en soms ook vermakelijk. Langzaam verdwijnt door haar multidimensionale reizen de angst en groeit compassie voor de sterrenvolken en komt het besef  ook levens te hebben op andere planeten, dus zelf buitenaards te zijn en erkent daarmee haar eigen multidimensionaliteit. Vanaf dit punt wordt samenwerken vanuit broederschap en gelijkwaardigheid met de verschillende buitenaardse volken mogelijk.
 
Het boek geeft op heldere wijze inzicht over de directe  invloed die vorige levens en parallelle zelven hebben op dit huidige leven. Het geeft informatie hoe je deze aspecten kunt helen en daarmee eenheid en heelheid in jezelf kunt vinden. Je leeft niet meer vanuit oude trauma’s, maar gaat vreugdevol leven vanuit eigenliefde en je aangeboren talenten uitdragen.
 
Tijdens het lezen openen zich via lichtcoderingen je heldere vermogens, de mogelijkheid het waakbewustzijn bij je droomtijd te betrekken en ga je de vaardigheden als kosmisch reiziger herinneren. Het boek geeft je je vrijheid terug.

 
'Sigrid: “Mijn leven is niet meer hetzelfde, ik ben niet meer de Sigrid van vier jaar geleden. Ik ben een multidimensionaal, compleet mens geworden. Vanuit een zuivere verbinding, gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde en co-creatie, mag ik gebruik maken van de kwaliteiten van al mijn andere Zelven, waar zij zich ook bevinden op het verlichtingspad, en zij van mijn menselijke vermogens en bronverbinding. Ik heb hen mogen verankeren in mijn lichaam en dat is werkelijk hemels aardend! Heelheid en eenheid zijn geworteld in mijn lichaam en op deze aarde.

Ik zie hoezeer de afgelopen tijd mij heeft klaargestoomd voor het volgende traject. Een traject waarbij ik mijn innige verbondenheid met de verlichte en onverlichte buitenaardsen en de onvoorwaardelijke liefde voor hen niet alleen in de hogere dimensies, maar ook letterlijk in de 3D-wereld ga neerzetten, op weg naar de nieuwe aarde. Door dit boek hoop ik een bijdrage te leveren aan een collectief gedragen bewustzijn voor onze multidimensionaliteit en daarmee de liefde voedend voor onze buitenaardse connecties. Het zijn ontwikkelingen waar iedereen in zijn eigen tempo naartoe aan het groeien is. Als wij zicht krijgen op onze eigen buitenaardse delen, gaan voelen dat we eigenlijk één familie zijn, verliezen we onze angst en kunnen we vanuit liefde en gelijkwaardigheid met buitenaardsen gaan samenwerken. Dan kunnen we als broeders tezamen wonen.
 
Wat ik heb doorgemaakt ervaar ik als het banen van een weg ten gunste van deze collectieve transformatie. Ik hoop dat ik door mijn eigen unieke ervaringen op te schrijven een bewuste bijdrage aan dit prachtige proces mag leveren.”
 
Reis mee op de nieuwe bewustzijnsvelden en ontdek je eigen multidimensionaliteit. Wordt een kosmisch reiziger.  Maak kennis met je aardse of buitenaardse parallelle levens en ervaar eenheid en heelheid in verbinding met Moeder Aarde. Laten we gezamenlijk een Hemelse Aarde creëren!'
 
 

 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint