PRAKTIJK SIGRID KARSSENS - HEALING ARTS THERAPEUT/DOCENT - ENERGETISCH THERAPEUT
INDIVIDUELE SESSIE
 
In een sessie werk ik met jou altijd in een hoger bewustzijnsveld dan dat van het dagbewustzijn. Deze bewustzijnsvelden brengen je in contact met informatie uit je kindertijd, vorige levens en met de heelheid van je Hoger Zelf. Je dagbewustzijn blijft tijdens een sessie gewoon aanwezig. Je bent dus niet "weg", zoals tijdens hypnose, maar bewust aanwezig.

SESSIE EN WERKVORMEN
Je kunt bij aanmelding voor een sessie, je voorkeur aangeven voor een bepaalde werkvorm.
De behandeling begint met een inleidend kort gesprek.
Hierna wordt een van de volgende werkwijze gekozen:
*sessie volgens de Healing Arts methode: http://www.healingarts.nl
*lichaamswerk, Body De-armouring, Sacred Temple Art Klik hier
*Contact met je gidsen, buitenaardsen, je andere zelven Klik hier
*rebirthing (in de hottub) (op afspraak)Ik werk volledig intuïtief tijdens de sessies, vanuit veiligheid en in contact met jouw en mijn liefdesveld. Ik maak  gebruik van ruimere bewustzijnsvelden om op het diepste level van heling te komen. Door deze sessies maak je kennis met de thema's die spelen op je weg naar volwaardig menszijn en heelwording. Het doorvoelen van de blokkade in jouw lichaam is essentieel om tot werkelijke heling te komen.

Alle stappen die door jou gezet zijn worden naderhand door mij theoretisch onderbouwd, zodat je inzicht hebt waar je mee bezig bent. 

Belangrijk is het besef, dat jij degene bent, die zichzelf op een hoger plan brengt en verder niets of niemand. Ik ondersteun het proces, maar jij doet het uiteindelijke werk.

Gemiddeld duurt een behandeling anderhalf tot twee uur. Bij het behandelen van kinderen ga ik volledig uit van wat het kind aanbiedt en heeft de behandeling vaak een afwijkend patroon.


 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint