PRAKTIJK SIGRID KARSSENS - HEALING ARTS THERAPEUT/DOCENT - ENERGETISCH THERAPEUT
INDIVIDUELE SESSIES
 
In een sessie werk ik met jou altijd in een hoger bewustzijnsveld dan dat van het dagbewustzijn. Deze bewustzijnsvelden brengen je in contact met informatie uit je kindertijd, vorige levens en met de heelheid van je Hoger Zelf. Je dagbewustzijn blijft tijdens een sessie gewoon aanwezig. Je bent dus niet "weg", zoals tijdens hypnose, maar bewust aanwezig.

SESSIE EN WERKVORMEN
De behandeling begint met een inleidend kort gesprek.
Hierna wordt een  volgende werkwijze gekozen (soms gecombineerd):
*een energetische (Reconnectieve) healing (liggend)
*sessie volgens de Healing Arts methode (klik hier voor meer informatie)
*sacred temple art
*lichaamswerk
*opstelling
*regressie
*Contact met je gidsen, buitenaardse familie (je andere zelven)
*ademsessie
*klanksessie
*rebirthing (in de hottub)
Er wordt gebruik gemaakt van healing Arts remedies en sprays, Yana kinder remedies en eigen remedies ter ondersteuning van het lichaam in het helingsproces.

Ik werk volledig intuïtief tijdens de sessies, vanuit veiligheid en in contact met jouw en mijn liefdesveld. Ik maak  gebruik van ruimere bewustzijnsvelden om op het diepste level van heling te komen. Door deze sessies maak je kennis met de thema's die spelen op je weg naar volwaardig menszijn en heelwording. Het doorvoelen van de blokkade in jouw lichaam is essentieel om tot werkelijke heling te komen.

Alle stappen die door jou gezet zijn worden naderhand door mij theoretisch onderbouwd, zodat je inzicht hebt waar je mee bezig bent. 

Belangrijk is het besef, dat jij degene bent, die zichzelf op een hoger plan brengt en verder niets of niemand. Ik begeleid het proces, stuur je recht op het doel af, maar jij doet het uiteindelijke werk.

Gemiddeld duurt een behandeling 1.30 uur. Bij het behandelen van kinderen ga ik volledig uit van wat het kind aanbiedt en heeft de behandeling vaak een afwijkend patroon. 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint