PRAKTIJK SIGRID KARSSENS - HEALING ARTS THERAPEUT/DOCENT - ENERGETISCH THERAPEUT
INDIVIDUELE SESSIES (O.A HEALING ARTS METHODE)
 
In een sessie werk ik met jou altijd in een hoger bewustzijnsveld dan dat van het dagbewustzijn. Deze bewustzijnsvelden brengen je in contact met informatie uit je kindertijd, vorige levens en met de heelheid van je Hoger Zelf. Je dagbewustzijn blijft tijdens een sessie gewoon aanwezig. Je bent dus niet "weg", zoals tijdens hypnose, maar bewust aanwezig.
 
Tijdens een sessie maak ik gebruik van lichaamswerk, opstellingen, regressie,  klanken, reconnectieve healingen, contact met je gidsen, buitenaardse familie (je andere zelven), remedies en alles wat zich aandient in het moment.

Ik gebruik Healing Arts remedies, eigen remedies  en Yana kinderremedies. Zij geven extra verdieping en heling tijdens de sessie. Ze helpen jou om in een  dieper  bewustzijnsveld te komen en juist dat oude trauma naar boven te halen, dat het eerst geheeld mag worden. Ik werk volledig intuïtief tijdens de sessies, vanuit veiligheid en in contact met jouw en mijn liefdesveld. Ik maak  gebruik van ruimere bewustzijnsvelden om op het diepste level van heling te komen. Door deze sessies maak je kennis met de thema's die spelen op je weg naar volwaardig menszijn en heelwording. Het doorvoelen van de blokkade in jouw lichaam is essentieel om tot werkelijke heling te komen.

Alle stappen die door jou gezet zijn worden naderhand door mij theoretisch onderbouwd, zodat je inzicht hebt waar je mee bezig bent. 

Belangrijk is het besef, dat jij degene bent, die zichzelf op een hoger plan brengt en verder niets of niemand. Ik begeleid het proces, stuur je recht op het doel af, maar jij doet het uiteindelijke werk.


 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint