PRAKTIJK SIGRID KARSSENS - HEALING ARTS THERAPEUT/DOCENT - ENERGETISCH THERAPEUT
 
Neem contact op
 
 
Praktijkadres:
 
Havendijk 29 
5165 VH Waspik
 
0416-314226
Nieuw nummer: 06 14492000


 
Geeft u zich via dit formulier op voor een workshop, cursus of vraagt u een consult aan, den gaat u tevens akkoord met de voorwaarden en huisregels: Klik hier 

Praktijktijden
Mijn praktijk houd ik op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag morgen. Sessies kunnen om 9.00 of 11.00 uur aanvangen. Op donderdagen en vrijdagen dat ik workshops geef zijn er geen individuele sessies op die dagen.

Als u informatie wilt over de onderwerpen van deze website, het boek wilt bestellen of als u geïnteresseerd bent in een consult, cursus of workshop kunt u contact met mij opnemen door onderstaand formulier in te vullen:Voornaam:
Achternaam:
Email:
Telefoon:
Adres 1:
Plaats:
Postcode:
Reacties:
 
Als er sprake is van directe psychoses, opspelende zware angststoornissen, zware psychische problemen of u bent afhankelijk van drugs, of anderszins verruimende middelen, dan raad ik u mijn consulten af. Neem contact op met de reguliere geneesdienst. Ik ben niet beschikbaar voor crisisopvang en zolang drugs een rol in het leven speelt, is het dweilen met de kraan open. 

Route beschrijving:
Komende vanaf Den Bosch  A 59. Afslag Waspik. Bovenaan de afrit rechts. Weg volgen langs haven. Eerste links, door tunneltje, eerste links en meteen eerste links doodlopende straat in. Einde weg wit dijkhuis nr.29.
 
Komende vanaf Raamsdonkveer A 59. Afslag Waspik. Bovenaan afrit links. Zie verder bovenstaande routebeschrijving.
 
 
 
 
--------------------------------------------------------------------------
 
 
 
GASTENBOEK
 
 
Als u uw eigen ervaringen, over een behandeling, de site, mijn boek of anders wilt delen, kunt u gebruik maken van het gastenboek.
 

Uw naam:
Uw e-mailadres *:
Voer reactie in:
 
* Als je een bericht wilt plaatsen heb je een geldig e-mailadres nodig. Het adres wordt niet gepubliceerd en is niet zichtbaar voor anderen.
 
 
 
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint