PRAKTIJK SIGRID KARSSENS - HEALING ARTS THERAPEUT/DOCENT - ENERGETISCH THERAPEUT
 
Neem contact op
 
 
Praktijkadres:
 
Havendijk 29 
5165 VH Waspik
 
0416-314226
Nieuw nummer: 06 14492000


 
Geeft u zich via dit formulier op voor een workshop, cursus of vraagt u een consult aan, den gaat u tevens akkoord met de voorwaarden en huisregels:
Voorwaarden
Praktijk Sigrid Karssens  is niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen tijdens de individuele sessies, de lezingen, cursussen en workshops. Het zich bevinden in de tuin en in de hottub is toegestaan, maar voor eigen risico. Het gebruik van de trampoline mag, maar ook dit is voor eigen risico. Bij aanmelding gaat men akkoord met deze voorwaarden.

Praktijktijden
Mijn praktijk houd ik op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag morgen. Sessies kunnen om 9.00 of 11.00 uur aanvangen. Op donderdagen en vrijdagen dat ik workshops geef zijn er geen individuele sessies op die dagen.

Als u informatie wilt over de onderwerpen van deze website, het boek wilt bestellen of als u geïnteresseerd bent in een consult, cursus of workshop kunt u contact met mij opnemen door onderstaand formulier in te vullen:

Voornaam:
Achternaam:
Email:
Telefoon:
Adres 1:
Plaats:
Postcode:
Reacties:
 
Lees voor het versturen van het formulier eerst het volgende: AVG
Bij het versturen van het formulier, ga je akkoord met het privacybeleid van praktijk Sigrid Karssens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


Als er sprake is van directe psychoses, opspelende zware angststoornissen, zware psychische problemen of u bent afhankelijk van drugs, of anderszins verruimende middelen, dan raad ik u mijn consulten af. Neem contact op met de reguliere geneesdienst. Ik ben niet beschikbaar voor crisisopvang en zolang drugs een rol in het leven speelt, is het dweilen met de kraan open. 

Route beschrijving:
Komende vanaf Den Bosch  A 59. Afslag Waspik. Bovenaan de afrit rechts. Weg volgen langs haven. Eerste links, door tunneltje, eerste links en meteen eerste links doodlopende straat in. Einde weg wit dijkhuis nr.29.
 
Komende vanaf Raamsdonkveer A 59. Afslag Waspik. Bovenaan afrit links. Zie verder bovenstaande routebeschrijving.
 
 
 
 
--------------------------------------------------------------------------
 
 
 
GASTENBOEK
 
 
Als u uw eigen ervaringen, over een behandeling, de site, mijn boek of anders wilt delen, kunt u gebruik maken van het gastenboek.
 

Uw naam:
Uw e-mailadres *:
Voer reactie in:
 
* Als je een bericht wilt plaatsen heb je een geldig e-mailadres nodig. Het adres wordt niet gepubliceerd en is niet zichtbaar voor anderen.
 
 
 
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint