PRAKTIJK SIGRID KARSSENS - HEALING ARTS THERAPEUT/DOCENT - ENERGETISCH THERAPEUT

Praktijk

Mijn praktijk bevindt zich in een vrijstaand dijkhuis in Waspik (Noord Brabant) met grote tuin, die tijdens workshops ook gebruikt wordt. In de tuin bevindt zich een grote hottub waar rebirthing in plaats kan vinden. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de tuin en in de directe omgeving.

Openingstijden

Mijn praktijk houd ik op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag morgen. Sessies kunnen om 9.00 of 11.00 uur aanvangen. Op donderdagen en vrijdagen dat ik workshops geef zijn er geen individuele sessies op die dagen


MIJN WERKWIJZE
 
Het ultieme doel van alle sessies en workshops is om een volledig ingedaald MENS te ZIJN.
Lichamelijke, emotionele en mentale klachten zijn redenen om naar mij te komen. Ook consulteren mensen mij die vastlopen op hun spirituele pad. Vanuit veiligheid en een groot liefdesveld wordt gewerkt aan de oorzaak van klachten en niet aan symptoombestrijding, al kunnen lichamelijke ongemakken ineens met de noorderzon verdwenen zijn.
De oorzaak van de klacht(en) ligt bijna altijd op een dieper bewustzijns niveau. Samen met mij kun je hier inzicht in krijgen door naar de oorsprong te gaan van de onevenwichtigheden en blokkades die ervaren worden. Deze pijnen kunnen in dit leven zijn ontstaan maar ook in de levens daarvoor. Het kunnen aardse of kosmische pijnen zijn. Zij worden op de plaats van oorsprong geheeld, waarbij liefde het grote uitgangspunt is. Dit geeft een veel diepere doorwerking, dan werken aan symptoom bestrijding.

Gedurende een sessie zet je je eigen innerlijke waarheid, wijsheid en liefde in om tot een heling te komen. Iedere stap die je zet op het gebied van heling wordt door jezelf geleid en uitgevoerd.
Tijdens onze sessie lift je mee op mijn bewustzijns- en liefdesvelden, al hecht ik grote waarde aan je eigen verantwoordelijkheid in je proces en je eigen keuzevrijheid/zelfbeschikkingsrecht.

Een sessie geeft je je verloren gegane Ik-kracht weer terug. Je innerlijke gevoel van veiligheid en zelfvertrouwen wordt teruggevonden en je hoeft niet meer te leven om oude trauma's te vermijden. Je kunt leven naar je ware mogelijkheden en capaciteiten. Ook je bewustzijnsvelden worden behoorlijk opgerekt, waardoor je intuïtie en andere gaves, zoals innerlijk zien, helder horen, helder voelen en helder weten meer tot bloei kunnen komen. Je gevoel van liefde maakt een ontwikkeling door, zowel je Eigen-liefde als je liefde voor alles en iedereen. Je komt in verbinding met je Hoger-Zelf.

HOE ZIET EEN BEHANDELING ER UIT
 
De behandeling bestaat uit een inleidend gesprek, waarbij vaak al het thema van de sessie ter sprake komt. Aansluitend kan gekozen worden, liggend een energetische (Reconnectieve) healing te ontvangen, vaak direct gevolgd door een staande sessie volgens de Healing Arts methode ( zie: Mijn specialisaties). Er wordt gebruik gemaakt van healing Arts remedies en sprays, Yana kinder remedies en eigen remedies ter ondersteuning van het lichaam in het helingsproces. Tijdens de behandeling maak ik bij voorkeur gebruik van mijn heldervoelendheid, helderwetendheid, mijn innerlijke zien en de velden van onvoorwaardelijke liefde. Gemiddeld duurt een behandeling 1.30 uur. Bij het behandelen van kinderen ga ik volledig uit van wat het kind aanbiedt en heeft de behandeling vaak een afwijkend patroon.

WORKSHOPS
Naast individuele sessies geef ik ook workshops voor groepen. Dit organiseer ik in co-creatie met Inge Moll. ( http://www.ingemoll.nl/) Voor agenda. Klik hier

ALLERGIEËN 
In verband met evt. allergieën, meld ik dat er een kat rondloopt. Deze komt niet in de praktijkruimte, maar is op andere plekken wel aanwezig. Mocht u allergisch voor katten zijn, neemt u dan de nodige voorzorgmaatregelen.

(Hoewel ik cliënten behandel die angst ervaren of multidimensionale ervaringen hebben, worden mensen tijdens psychoses en/of met angststoornissen direct door mij doorverwezen naar de reguliere geneeskunde.)

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint