PRAKTIJK SIGRID KARSSENS - HEALING ARTS THERAPEUT/DOCENT - ENERGETISCH THERAPEUT
Welkom op mijn site!
 
Ik ben Sigrid Karssens:
Auteur van de boeken: Hemels aarden en GODENMENS
Engelse vertaling: Celestial Grounding
Healing-Arts docent / therapeut, levenscoach en energetisch / Reconnectief healer
Schrijver esotherische/spirituele boeken
Visionair.


Dank je wel voor je belangstelling.
Mijn naam is Sigrid Karssens. Auteur van Hemels Aarden  (Engelse vertaling Celestial Grounding) en Godenmens. Ik ben docent Healing Arts en geef individuele sessies en workshops. 
Ik ben gezegend met een levenspartner waarmee ik een harmonische en gelukkige relatie heb en mag het moederschap ervaren met vier kinderen die ieder hun unieke prachtige Zelf leven. 

Ik uit mij graag in creativiteit en onderzoeksdrang. Hierdoor is mijn leven op spiritueel gebied één groot avontuur. Ik werk als visionair en pionier met de nieuwst indalende energetische bewustzijnslagen, waaronder buitenaardse energieën, multidimensionale eenwording en de lang verborgen gebleven kennis uit de mysteriescholen.

Als een vertegenwoordiger van de 'Wet van Een' zijn ALLE bewustzijnslagen in mij te vinden. Licht en donker, eenheid en dualiteit. Het is mijn passie om de randen van mijn essentie te onderzoeken vanuit een verlangen om mijzelf volledig te doorgronden en lief te hebben vanuit onvoorwaardelijke liefde. Om mens te kunnen zijn hier op aarde met al mijn kwaliteiten en eigenaardigheden. Levend vanuit de Bron.

Ik heb een drukke praktijk, waar mensen via mond op mond reclame naar toe komen, of naar aanleiding van een van mijn gepubliceerde boeken.
Als je je aangetrokken voelt tot mijn cursussen, individuele sessies of boeken, dan ben je op zielsniveau toe aan flinke stappen en wens je niet meer om de brei heen te draaien, maar er vol in te stappen. Je bent toe aan inzichten in je processen (ook collectief) en voelt het verlangen om je blokkades volledig te doorvoelen en te helen.

Als therapeut/docent is voor mij de sessie/cursus nog niet afgerond als je tot inzichten bent gekomen; ik word pas blij als je jezelf hebt toegestaan, de blokkades volledig te doorvoelen en zo tot de laag van heling te komen. Integratie van de heling vindt gedeeltelijk in de sessie/cursus plaats. De diepere uitwerking van de heling vindt in de dagen/weken/maanden erna plaats en daarmee breng je je eigen leven op een hoger plan.

 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint