Titel

Ondertitel

Agenda

Deze vakantie is voor mij een afronding van een periode vol transformatie. Na de vakantie zijn de workshops aangepast aan deze transformatie. De grootste verandering is, dat de lagen van bewustzijn in het fysieke lichaam uitgewerkt gaan worden.

De workshops die het thema "Nieuwe Aarde mens" dragen, worden heel speciaal.


Deze workshops zijn uniek omdat oeroude, lang verborgen esoterische kennis gecombineerd wordt met fysieke werkvormen. Het indalende bewustzijn wordt aan lichaamsbewustzijn gekoppeld en door elkaar versterkt. Door lichamelijk contact en liefdevolle energetische verbinding, worden inzichten en helingen moeiteloos in het dagelijks leven geïntegreerd. Er wordt gewerkt vanuit zuivere intentie en veiligheid.


Samen met Ellie van Zoggel (gespecialiseerd in lichaamsgericht werk, Massage en Tantra) organiseer ik een eerste workshop.

Wil je iets meer over  Ellie te weten komen: https://www.facebook.com/ellie.vanzoggel.75

Om onze samenwerking te vieren, en om elkaar aan jullie voor te stellen, bieden we onze eerste workshop ( #IKBENHEEL) aan met een flinke korting! Lees hieronder!


#IKBENHEEL (VOL: alleen nog reservelijst)

21 en 22 september

Waspik

Welkom in deze unieke workshop, waarin je heelheid helemaal welkom is. Waar je twee dagen lang vanuit heelheid mag spelen. Experimenteren. Ontmoeten. Verbinden. Mag LEVEN!

Twijfel je of je wel ‘Heel’ genoeg bent? Maak je geen zorgen. Samen reizen we af naar de oorsprong van jouw essentie, jouw oerbron. Daar waar jouw werkelijke heelheid zit. We maken een tijdreis naar jouw hoogste bewustzijn, je pre-oertijd, toen je zelf nog Bron was. Deze heelheid mag je gaan verankeren in je lichaam. Samen met alle anderen die ook vanuit hun heelheid deze dagen vorm geven. Extase, vreugde, verdriet, liefde en verbinding. Boosheid, tranen van ontroering en verstilling. Jouw puurheid omdat je niets meer buiten jezelf zoekt. #IKBENHEEL!


Deze workshop is uniek omdat oeroude, lang verborgen esoterische kennis gecombineerd wordt met fysieke werkvormen. Het indalende bewustzijn wordt aan lichaamsbewustzijn gekoppeld en door elkaar versterkt. Door lichamelijk contact en liefdevolle energetische verbinding, worden inzichten en helingen moeiteloos in het dagelijks leven geïntegreerd. Er wordt met elkaar gewerkt vanuit zuivere intentie en veiligheid.


Sigrid Karssens is Healing-Arts docent en levenscoach. Zij beoefent Tantrisch/Sjamanistische Body De-armouring  en Sacred Temple Art. Al vele levens is zij als mysticus bedreven in tijd- en dimensionale reizen. Tijdens deze reizen haalt zij kennis op uit het verre verleden en verre toekomst. Auteur van de boeken: HEMELS AARDEN en GODENMENS. Zij heeft sinds 2009 vele workshops gegeven met thema’s als Jezelf Heiligen, De Paradijscodes, De Onsterflijkheidscodes, Hybride kinderen, Black Spider, De Kracht van Verzoening , enz.


Ellie van Zoggel is verbinder, gespecialiseerd in gericht lichaamswerk, tantra en massage.
Styliste met passie voor persoonlijke ontwikkeling en reizen.
Zij organiseert; liefdesverbindingsweekenden, "wij eren de mannen en vrouwen",  massagedans en  massagekringdagen.
Tevens oprichtster van massagekring Oss.
 

Organisatoren: Sigrid Karssens en Ellie van Zoggel

Locatie: Havendijk 29, 5165 VH Waspik

Tijd: 10.00 – 16.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur, uitloop tot 16.30 uur

Bijdrage: € 120.00 (speciale aanbieding)

Er is koffie, thee en soep. We maken ieder iets voor een gezamenlijke lunch.

In Waspik is een hottub is aanwezig ter ondersteuning van het proces.

Aanmelden : via contactformulier Klik hier

 
Nieuwe Aarde Mens

Herschrijven van je geboorte

datum en plaats nog onbekend

Misschien is je bevalling niet soepel verlopen, of was er voor de conceptie al verwarring omtrent jouw komst. Voelde je je niet gewenst, of waren je ouders de eerste jaren niet in staat jou de liefde te geven die je nodig had. Is jouw tweelingbroertje of -zusje al vroeg overleden, of moest jouw komst verdriet, leegte of gemis  van je ouders opvullen. Ook trauma's uit vorige levens kunnen zo groot zijn, dat ze meegenomen worden in dit leven.


Het gevolg is, dat jouw keus om dit leven ten volle te leven verdwijnt en je besluit om slechts gedeeltelijk geboren te worden.
Vroegkinderlijk trauma, opgelopen tijdens de zwangerschap, geboorte en eerste levensjaren, bepalen voor een groot deel hoe je dit leven vorm geeft. 
Als het geboorte kern stuk ontbreekt sta je wankel en is het onmogelijk je volledige potentie te leven en vrijheid te ervaren; waar ons verlangen wel naar uitgaat, want we kennen het in de puurheid.

Deze workshop laat je kijken naar dat deel wat je hebt laten liggen. Vanuit liefde en veiligheid mag het geboren worden. Je herschrijft jouw geboorte waardoor het verdere verloop van je levens anders zal verlopen. 

Organisator: Sigrid Karssens

Locatie: Havendijk 29, 5165 VH Waspik

Tijd: 10.00 – 16.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur, uitloop tot 16.30 uur

Bijdrage: € 185,00 per workshop

Er is koffie, thee en soep. We maken ieder iets voor een gezamenlijke lunch.

Een hottub is aanwezig ter ondersteuning van het geboorteproces.

aanmelden: Klik hier

Nieuwe Aarde Mens

Geboorte van de God en Godin

datum en plaats nog onbekend

Voor onze geboorte hebben we een moeilijke beslissing genomen. Wil ik weer geboren worden en een leven leiden hier op aarde? We hebben vanuit onze zielen essentie hier "JA" tegen gezegd. Tijdens de indaling in het lichaam, tijdens de zwangerschap, tijdens de geboorte en de periode erna, zijn er  omstandigheden geweest, waarin dit besluit toch nog grote angst en twijfel heeft gegeven. Traumatische ervaringen waren dit.


De oplossing van de indalende ziel was, om delen weer terug te sturen. Juist die aspecten die onze "extreme" zijnskwaliteiten vertegenwoordigenden. Je grootsheid, je goddelijke manifestatiekracht / sensualiteit / seksualiteit. Je oneindig bewustzijn, liefdesvelden, je meesterschap over de elementen, je oerlevenskracht en manifestatiekracht.

Veel mensen leven dit leven hierdoor in onvolledigheid. Zij voelen zich afgesplitst, ervaren gemis, liefdeloosheid, slachtofferschap en afgescheidenheid.  En dat is ook wat er aan de hand is. Niet in de buitenwereld, maar in jou! 

Massaal hebben we besloten om onze goddelijke kwaliteiten niet meer in eigen beheer te nemen, maar om als externe supermacht  buiten onszelf te vereren.

In deze workshop gaan we onze afgesplitste goddelijke essentie ophalen voor de geboorte. We herschrijven de geschiedenis en incarneren opnieuw als mens. Volledig!  Verborgen en vergeten kennis en kwaliteiten worden in het lichaam verankerd. Onze goddelijkheid daalt in.


Organisator: Sigrid Karssens

Locatie: Havendijk 29, 5165 VH Waspik

Tijd: 10.00 – 16.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur, uitloop tot 16.30 uur

Bijdrage: € 185,00 per workshop

Er is koffie, thee en soep. We maken ieder iets voor een gezamenlijke lunch.

Een hottub is aanwezig ter ondersteuning van het geboorteproces.

aanmelden: Klik hier
Nieuwe Aarde Mens

Geboorte van de Nieuwe Aarde Mens

Datum en plaats nog onbekend

De afgelopen workshops hebben we onze Zielensessentie opgehaald en daarmee het bewustzijn van wie wij zijn vanuit onze oorsprong tot in het NU. We herinneren en erkennen onze godenkwaliteiten; onze grootste manifestatie kracht vanuit onze goddelijkheid.  God en Mens herenigd. Nu is het tijd voor de mens van de toekomst. De Nieuwe Aarde Mens. En jij, jij mag gaan scheppen! Naar jouw inzichten! Jezelf als toekomstmens!  En… als we er aan toe zijn, worden we als Nieuwe Aardekind geboren. Spelend, in contact met andere kinderen. Je grondtoon verandert in een prachtig akkoord. Je straalt jouw unieke licht. Je toekomstziel gekoppeld aan de multiversa wordt geboren in jou.

Informatie volgt.

Buitenaards bewustzijn /

Multidimensionaliteit

14 dec. in Vught

De laatste jaren is er in de omgang met buitenaardse entiteiten veel veranderd. De kijk op verlichte en onverlichte buitenaardsen. Het wegsturen van een buitenaardse entiteit die je lastig valt. De relatie tussen jou en hen.
Vanuit een dieper inzicht en doorvoelen leer je krachtig je standpunt in te nemen, en vanuit gelijkwaardigheid met hen samen te werken. Wegsturen hoeft niet meer als je beseft, dat jij dezelfde bent als de buitenaardse die je ontmoet. Alleen leef je daar in een andere tijdlijn of dimensie, heb je een ander jasje aan en andere ervaringen. Zijn jullie gesplitste zielendelen, die verlangen naar hereniging. Ben je hier aan toe, dan is deze workshop het moment om oude pijn en gemis tussen jullie te helen en de liefde te laten stromen. De dag is zowel voor therapeuten die in aanraking komen met buitenaardse energieën in hun sessies, als voor mensen die zichzelf willen bijscholen in dit veld.


De workshop in Vught vindt plaats in samenwerking met Healing Arts.

vrijdag 7 februari 2019

Tijd: 10.00-17.00 uur
Docente: Sigrid Karssens
Locatie: Healing Arts Centrum, Vught.
Prijs: €109,-  voor deze 1-daagse bijscholing.

Aanmelden kan via deze link.

Buitenaards bewustzijn /

Multidimensionaliteit

7 feb. in Vught

Mindblowing workshop over de Verborgen Kennis van Alcyone. Deze dag haalt alle oude vertrouwde, en massaal  gebaande wegen onderuit. Ook jouw spirituele pad wordt verlegd. Je verbind je  zonder omwegen met je werkelijke Bron. Jouw  essentie wordt voelbaar in je lichaam en je leeft je unieke ZIJN, zoals je vanuit je oorsprong bedoeld bent.

De dieperliggende (oeroude verborgen) kennis van de Merkaba en de Merkivah wordt toepasbaar voor jou.

Voor de pioniers van deze aarde. Deze kennis is voor iedereen beschikbaar.

 

De workshop in Vught vindt plaats in samenwerking met Healing Arts.

vrijdag 7 februari 2019

Tijd: 10.00-17.00 uur

Docente: Sigrid Karssens

Locatie: Healing Arts Centrum, Vught.

Prijs: €109,-  voor deze 1-daagse bijscholing.

Aanmelden kan via deze link.