www.praktijksigridkarssens.nl

Leef je essentie!

Agenda

The Inner Temple  (16.00 tot 22.00) + Tempelavond (22.00-24.00)

21 augustus: Sensual body

11 september: Secret snake energy

16 oktober: source Energy

27 november: Stromende liefde

aanmelden onder vernoeming van de avond: klik hier

Je kunt per avond aanmelden.


Stap de poort binnen van de Inner Temple en ervaar een avond, waar geest en lichaam in liefde samenkomen. Waar oeroude verborgen kennis en vrouwelijke wijsheid worden gedeeld. Ervaar een plek waar geëerd wordt en je zelf eer brengt. Hoor je je ziel, die fluisterend jou de weg wijst naar je innerlijke heiligdom? Voel je de roep om op DNA-niveau je oorspronkelijke blauwdruk te openen, zodat je de ‘in gebruik zijnde kopie’ van jezelf herschrijft, en je ware ZELF zich stap voor stap ontluikt?


Tijdens deze avond word je meegenomen op een reis van heling; door middel van kennisoverdracht, rituelen en aanraking. Afdalend in je diepste zelf, ontmoet je de ander op zielsniveau. Voorbij pleasen en gepleasd worden, voorbij schaamte en schuld, voorbij de dualiteit, dalen we af naar onze heelheid. Onze innerlijke bron van liefde en levensenergie. Vanuit deze bron kun je jezelf eren en heling brengen, en daarmee de ander eren en helen. Leven vanuit de codes van de Nieuwe Aarde.

Het toestaan van de Nieuwe Aarde frequentie vraagt om: Op te staan, je oerlevenskrachtstroom te belichamen, jezelf lief te hebben, in heelheid te rusten in de armen van de ander. Welkom Nieuwe Aarde Mens!


Extra informatie:

Bekendheid met fysieke aanraking en naaktheid is een grote pre, evenals je thuis voelen in een spirituele setting. Je beschikt over een goede lichamelijke conditie. Tijdens de workshop kan gebruik gemaakt worden van helende seksuele energieën. Er wordt gewerkt vanuit veiligheid en respect. De algemeen geldende regel is: "No sharing Liquids" tijdens de Inner temple avonden.

*In een "Temple Art sessie" wordt tantrisch gewerkt met de helende en bewustzijnsverhogende seksuele energie (geen seks), waarbij naast het fysieke lichaam ook de energetische lichamen aangeraakt en meegenomen worden. Er wordt gewerkt vanuit oneindig bewustzijn, intuïtie en oude tempelkennis. Ervaringen uit vorige/parallelle levens worden geopend en meegenomen in het lichaamsbewustzijn. Tijdens de avonden kunnen bekkenbodem, lingam en yoni meegenomen worden in de massage, als het jouw proces dient.


Programma:

16.00 uur (voor de file) – 21.30 Temple Art. Tijdens deze Temple Art avonden zijn er werkvormen als: uitleg, meditatie, demonstratie, rituelen en massage. Tussendoor wordt een eenvoudige maaltijd (soep) genuttigd en evt. het meegebrachte lekkers.

Tussen 21.30 en 22.00 is de avond afgelopen. Voor de geïnteresseerden is er aansluitend een tempelavond, waarbij je (een) andere aanwezige(n) uit kunt nodigen voor de tempel. Uitleg over de tempelavond volgt. Er worden onderling duidelijke afspraken gemaakt,  waarna een ontmoeting plaats vindt in de tempel. Maak je geen gebruik van de tempel, dan is dit het moment om afscheid te nemen. Er is op deze avond geen toezicht buiten de tempel na 22.00.

(22.00 – 24.00) In de tempel vindt de ering plaats volgens richtlijnen die tijdens de avond worden uitgelegd.


Tijd: 16.00 tot 22.00/24.00 uur. 

Organisator: Sigrid Karssens

Locatie: Havendijk 29, 5165 VH Waspik

Bijdrage: € 85,00 

Er is koffie, thee, lekkers en soep. Breng zelf iets vegetarisch in voor de groep als aanvulling.

Bij aanmelding ontvang je een bevestiging. De definitieve samenstelling van de groep wordt twee weken van te voren bepaald. Je ontvangt dan ook extra informatie over de Inner Temple avond.

21 augustus: Sensual body

Een liefdevolle, rustgevende en verstillende avond, waarin je mag ervaren dat tederheid, sensualiteit en zacht stromende liefde, iedere cel van je lichaam aanraakt en transformeert. We creëren samen een sfeer van eren en geëerd worden, door zeer subtiele aanraking van het lichaam. De andere kant van de verharding en stress, waar we in het dagelijkse leven soms mee om gaan. Een mooie avond om in te stappen!

Aanmelden onder vermelding van de workshop: klik hier

11 september:  Secret snake energy

Avond Temple Art! Een zuiverende en helende massage vanuit secret snake energie! De kosmische slang en de aardse slang komen samen. Je stapt in deze snake-energie; ontvangt of geeft. Je mag je priester en priesteressen bewustzijn/intuïtie ophalen en tot in het fysieke  beleven! Geen beginners-tempelavond.

Aanmelden onder vermelding van de workshop: klik hier

16 oktober Source Energy

Een inzicht gevende en transformerende avond, waarin je naar binnen keert, tot in jouw bron.  En vanuit die heelheid deel je en ontvang je de bronenergie! De energie mag stromen via je handen maar ook via je ogen, je klanken, je stem. Jouw lichaam wordt bron. Een avond spelen met de sleutels van de Verborgen Kennis van Alcyone.

Aanmelden onder vermelding van de workshop: klik hier

27 november: Stromende liefde 

Een caroussel van liefde. Mag en kan jouw liefde vrij stromen, Mag en kun je daar naar handelen? Of houd je jezelf nog tegen door opgelegde normen en waarden uit vroegere tijden. Zijn jouw grenzen nog functioneel? Is het werkelijk jouw eigen grens, of die van je vader, moeder, partner of maatschappij? Voel je je veilig genoeg in jezelf om jouw liefde te laten stromen?

Aanmelden onder vermelding van de workshopklik hier


Creation of the Self
Liberate your shadow child 28 augustus
Reclaiming your source connection 25 september
Reclaiming your love and light 6 november
Reclaiming the dark feminine 
Reclaiming the dark masculine 
aanmelden onder vernoeming van het thema: klik hier
Al eonen zijn we bezig met het terugvinden van ons Zelf. Ons oorspronkelijk zielenlicht, ons eigen akkoord. Tijdens elk leven, -of het nu op aarde is of in andere realiteiten- geven we uiting aan een stukje van onze werkelijke zielenessentie.


Voor velen is dit leven, het leven van de Zelfrealisatie. De focus van ons bewustzijn is tot in de diepste materie geëvolueerd. Hier. In dit lichaam. En de rest van wat we allemaal ZIJN volgt. Ons lichaam als container van onze totale zielen-essentie.


Als je alles wat je bent ( Het AL Dat Is) vertegenwoordigt in dit lichaam verander je: Persoonlijkheid overstijgend. Je leeft alles wat je bent, je leeft je oneindig bewustzijn. Je leeft al je kwaliteiten. Onzekerheid verdwijnt. Je gevoel van afgescheidenheid. Je neiging om uit te reiken naar anderen. Lusteloosheid, vermoeidheid en angsten bepalen niet langer je creatiestroom. Je creëert vanuit heelheid en niet meer vanuit gemis. Je lichaam past zich aan, wordt vitaal, levenslustig. Liefde, oerlevenskrachtstromen/seksuele energieën stromen voor jezelf. Extatisch en vol vreugde. Je creëert jezelf zoals je van oorsprong bedoeld bent. Zelfrealisatie vanuit je oerbron!


Er wordt overgave gevraagd om je ziel in te laten dalen. Sommige aspecten vragen extra aandacht om volledig plaats te kunnen nemen in jouw lichaam en in jouw leven. In deze serie workshopdagen gaan we dieper in op het openen van deze aspecten.


Tijdens deze dagen worden oneindig bewustzijn en fysieke aanraking aan elkaar gekoppeld. Je weet waar je mee bezig bent tijdens aanraking. Je voelt je lichaam reageren op het energetische en theoretische kader wat aangeboden wordt.

 

Na energetisch werken in de ochtend, worden in de loop van de dag steeds meer de fysieke lagen aangeraakt (Temple Art*, massage, lichaamsgerichte oefeningen, tantra). In de avond is er extra tijd voor de verankering van indalende zielenaspecten die in het licht en de liefde geheeld en herenigd zijn. (Hottub, dans, massage, tempel)

Opnieuw wordt dit een mindblowing workshop, waarin innerlijke energiestromen en bewustzijnslagen als rivieren omgelegd worden, die het leven blijvend kunnen veranderen. Geschikt voor iedereen die van grote stappen en eigen verantwoordelijkheid houdt en er aan toe is om zijn zielenessentie tot in elke vezel te laten incarneren.

Bekendheid met fysieke aanraking en naaktheid is een pre. En een goede lichamelijke conditie. Tijdens de workshop kan gewerkt worden met helende seksuele energieën. Er wordt gewerkt vanuit veiligheid en respect. De algemeen geldende regel is: "No sharing Liquids" tijdens de "Creation of  the Self".


*In een  "Temple Art sessie" wordt tantrisch gewerkt met de helende en bewustzijnsverhogende seksuele energie (geen seks), waarbij naast het fysieke lichaam ook de energetische lichamen aangeraakt en meegenomen worden. Er wordt gewerkt vanuit oneindig bewustzijn, intuïtie en oude tempelkennis. Ervaringen uit vorige/parallelle levens worden geopend en meegenomen in het lichaamsbewustzijn. Bij de (met name Dark Masculine en Dark Feminine) workshops, kan  bekkenbodem, lingam, anus en yoni activatie plaats vinden als het jouw proces dient.

 

Tijd: 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) tot 22.00 uur.

Locatie: Havendijk 29, 5165 VH Waspik


Koffie thee en lekkers en een eenvoudige avondmaaltijd zijn inbegrepen. Neem zelf iets mee voor de gezamenlijke lunch.

Er is geen accommodatie om te overnachten. Wel stel ik je in de gelegenheid om je slaapzak mee te nemen en in de tempel de nacht door te brengen op de aanwezige matrasjes. Inclusief ontbijt ( 9.00 uur) de volgende morgen. Om 10.00 vertrek. Aangeven bij aanmelding. € 15,00 contant 

Bijdrage: € 135,00 ( Na 1 aug. 140,00)   Je kunt per dag inschrijven.

Liberate your Shadow Child 28 augustus 

Het Schaduwkind in jou is de diepstgelegen oorzaak, waarom je toch uit blijft reiken. Waarom je - ondanks vrienden, familie, leuk gezelschap  - , je toch eenzaam voelt, of wereldvreemd. Niet aanwezig in het moment. Opmerkingen of commentaar meteen in het persoonlijke trekt en je afgewezen voelt. Het schaduwkind is verantwoordelijk voor onverklaarbare emoties en leegte in je lichaam.

Je weet dat je niet uit hoeft te reiken en je afgewezen  hoeft te voelen. Je weet dat je het kunt. Waar komt dan toch die onzekerheid, dat stille verdriet of frustratie vandaan.

Deze workshop gaat naar de kern van de wond. Deze dag is intens en vraagt om op zoek te gaan naar de heelheid in jezelf. Het gekwetste kind komt tevoorschijn in het geboden speelveld en veilige setting op deze dag. Door het liefdesveld van de andere cursisten en begeleiders. Je mag dit kind voelen en worden. Maar vergeet niet: Jouw schaduwkind wordt niet geheeld doordat anderen het kind in jou liefde, erkenning en bestaansrecht geven. Dan zouden zij in de leegte stappen, die jij niet wenst op te vullen. Dan ga je naar huis, na een fijne dag vol liefde en zachtheid, maar blijf je uitreiken naar anderen. Op zoek naar erkenning en bevestiging. 

De uiteindelijke stap van heling breng je zelf. Door het kind jouw aarding, veiligheid, sturing en liefde te geven; de vader of moeder te worden, die het kind zo nodig heeft (en vaak gemist heeft). Jij alleen kunt het kind het geschenk van LEVEN aanbieden. De veiligheid en de liefde, waarin het zichzelf bestaansrecht geeft. Dan vindt werkelijke heling plaats

Meer informatie bovenstaand: Creation of the Self

aanmelden onder vernoeming van het thema: klik hierReclaiming your source connection 25 september

Deze dag wordt gewerkt vanuit de dieperliggende (oeroude verborgen) kennis van Alcyone over de Merkaba en de Merkivah. Je ervaart hoe de energiestromen in je lichaam op een ongemanipuleerde manier tot jouw beschikking komen. Je lichaam begrijpt direct hoe het werkt, dit is je natuurlijke staat van ZIJN! Je verbind je zonder omwegen met je werkelijke Bron. In de middag en avond wordt fysiek met deze geopende oerlevenskrachtstromen gewerkt. Alleen en met elkaar.

Deze herverbinding met je werkelijke bron is de basis en de opmaat voor de andere dagen. Afgesplitste / weggestuurde zielsdelen worden vanaf nu aangetrokken door jouw bronlicht in het verlangen om opnieuw de verbinding te mogen maken met jouw oerbron. In de weken erna wordt jouw indalende essentie voelbaar in je lichaam en je leeft je unieke ZIJN, zoals je vanuit je oorsprong bedoeld bent. De andere workshop dagen helpen je met deze indaling.

Meer informatie bovenstaand: Creation of the Self

aanmelden onder vernoeming van het thema: klik hier

Reclaiming your love and light 6 november

Onze opvoeding, de maatschappij, de verschillende geloofssystemen hebben ons voorgehouden dat je liefde en licht moet uitstralen. Je moet lief zijn voor de ander. Vrolijk zijn, braaf, hulpvaardig en slim. Dan mag je meedoen in deze maatschappij, krijg je een sticker of een compliment.

Vandaag gaan we het anders doen. Het is geen experiment. Het is oeroude mystieke kennis, waar we mee aan de gang gaan. Waarom? Omdat het tijd is om ons licht en liefde op te halen en terug te brengen bij de rechtmatige eigenaar. Jijzelf. Je mag gaan voelen hoeveel liefde en licht je in je hebt. Hoeveel licht en liefde je weggegeven hebt. Eigen je het weer toe en gebruik het voor jezelf! JE LICHAAM WEET PRECIES HOE DAT WERKT! Jouw hoofd mag vandaag wennen aan deze omgekeerde wereld.

Deze dag krijg je plezier in het omgaan met je eigen licht en liefde - kwaliteiten die gaan over je Grootsheid, je IK BEN. Vanuit eigenliefde ontmoeten we de ander in zijn eigen liefdeskwaliteit. En als je nog meer liefde wil ervaren, dan gaan we naar licht- en liefdesvelden vanuit onze Bron-essentie. Hoog-vibrerend. Universele onvoorwaardelijke liefde. Oneindig bewustzijn, waar we tot nu toe geen snars van begrepen of geen weet van hadden. Nu lukt het. Nu je kunt omgaan met je eigenliefde en persoonlijke licht, machtig je jezelf om deze universele grootste potenties hier op aarde te leven. Welkom Ascended Master!

Meer informatie bovenstaand: Creation of the Self

aanmelden onder vernoeming van het thema: klik hier

Reclaiming the dark feminine         

Mannen! Als je denkt dat deze dag voor vrouwen is, lees dan vooral verder. Want deze dag is voor de innerlijke vrouw. En wij beschikken allemaal over een innerlijke man én een innerlijke vrouw. Juist als man nodig ik je ook uit om de onderdrukte vrouw in je vrij te laten! In onze kwetsbaarste processen hebben mannen en vrouwen elkaar nodig.


Wat gebeurt er als je naar je innerlijke bevroren, begraven, in de kelder verstopte, weggestuurde, verkrachte, gestenigde of verbrande vrouw gaat? Juist, dan word ze boos, heel boos. En verdrietig. Ze is uit op revanche. Je mag haar zijn vandaag. Je hoeft niet lief te zijn. Kom maar tevoorschijn… door dans, Temple Art, massage. Uit je maar!


Je vuurkracht (Shakti) wordt aangewakkerd, je zet jezelf in brand, als een Phoenix, Kali-vuur. Een transformerend, alchemistisch proces, want als het stil wordt, en jouw liefde je heelt; dan herrijst de  dark feminine. De innerlijke vrouw die alles heeft doorvoelt, alles onder ogen is gekomen en is blijven staan. In haar onsterfelijkheid. Onverwoestbaar. Zij voelt opnieuw haar levensvuur, haar zelfbewuste eigenliefde. De diepe aarding door de erkenning van haar vlees en bloed. Haar seksuele aantrekkingskracht, haar onafhankelijkheid en evenwaardigheid aan de man. Uit eigenliefde en oprechte trots zegt ze vanuit haar heelheid: Ik ben VROUW!

Meer informatie bovenstaand: Creation of the Self

aanmelden onder vernoeming van het thema: klik hier


Reclaiming the dark masculine       

Diep verborgen onder de rol van verantwoordelijke, liefhebbende man, is een andere man aanwezig. De innerlijke man die zich niet gezien voelt in zijn kracht, in zijn kwaliteiten, in de liefde die in hem is. Hij voelt zich (al levens lang) genegeerd, afgewezen en zelfs weggestuurd. Door de vrouwen in zijn leven, door medewerkers, de maatschappij, door…: Een terugkerend thema in zijn leven. Als er iemand in zijn leven komt die hem wel ziet, en zijn kwaliteiten en liefde erkent, dan is er die stille achterdocht.


Vandaag wordt deze innerlijk verborgen man welkom geheten. Je mag hem vrijlaten. De ‘dark masculine’ die alles wil vernietigen, ook zichzelf! Die uit frustratie en woede, de liefde op wil eisen in de vorm van verkrachten. Heftig ja! Daarom mag hij ook nooit meedoen.  En toch…wat heeft hij een invloed vanuit zijn schuilplaats! Ook al stuur je hem weg. Maak je (al levens lang) een  levensthema van het onderdrukken van deze verborgen kant. Doodvermoeiend en zelfvernietigend! Want zo binnen zo buiten. Omdat jij jezelf wegstuurt heb je ook de oplossing.


Vrouwen! De 'Dark Masculine' zit ook in ons als een aspect van de innerlijke man! Zo belangrijk hem te ontvangen, in het doorbreken van de vicieuze cirkel in de mannelijke en vrouwelijke dualiteit.


Als we - man en vrouw -  deze 'dark masculine' energie mogen worden en uiten, (dans, massage, Temple Art) dan gebeurt in het lichaam een alchemistisch wonder. De afgesplitste 'man' neemt zijn plek weer in. In jouw lichaam, in iedere cel. Hij wordt ontvangen en geheeld door je eigenliefde, de onvoorwaardelijke liefde van de innerlijke 'Great mother', en het hoogste bewustzijn dat in jouw essentie aanwezig is. Jij hebt de kwaliteiten om jezelf te helen. Stap voor stap de man te worden, (of innerlijke man) zoals je vanuit de oorsprong bedoelt bent. Trots op je oerlevenskracht. Je aarding. Je seksuele energie. Je ontembaarheid. Je strijdlust. Je wildheid. Je rechtvaardigheid. Je liefde. Je HEELHEID.

Meer informatie bovenstaand: Creation of the Self

aanmelden onder vernoeming van het thema: klik hier


2 daagse workshop OVERVLOED

datum nader te bepalen

Na deze uitdagende periode, waarin de corona-vibe hoogtij vierde en er veel beperkingen waren, is het nu tijd voor overvloed!

2 bijzondere dagen, waarin Henk Spiessens en Sigrid Karssens hun specialisaties delen: Henk de overvloed van zijn stromende liefde en Sigrid de overvloed van de bronverbinding, en daarmee een krachtig en veilig speelveld neerzetten. Waarin jij jouw levensenergie/oerlevenskrachtstromen in overvloed mag ervaren in jezelf en in anderen. Door meditaties, dans, klanken, tantrische oefeningen en Temple Art veranker je je bron-essentie en de liefde die in jouw bron aanwezig is. Jouw overvloed! Welkom in de Nieuwe Aardefrequentie.

Organisatoren: Sigrid Karssens en Henk Spiessens

Locatie: Havendijk 29, 5165 VH Waspik of Kranenburg

zaterdag 10.00 tot zondag 17.00 uur met overnachting (eigen beddenmateriaal meenemen, slapen in tempel op matjes)

Bijdrage is €200,00 

Je kunt je aanmelden onder vermelding van de workshop: klik hier 

Bij aanmelding ontvang je een bevestiging. De definitieve samenstelling van de groep wordt twee weken van te voren bepaald. Je ontvangt dan ook extra informatie.