www.praktijksigridkarssens.nl

Leef je essentie!

Agenda

Het is tijd voor verdere ontwikkeling en reflectie. De komende maand ben ik in Polen om te assisteren in een workshop over de Underground (schaduwwerk), Temple Art en Tantra. Hieruit zullen weer de volgende prachtige workshops uit voortkomen. Binnenkort worden deze creaties zichtbaar op deze site. Houd de agenda in de gaten, of meld je aan voor de nieuwsbrief, waarin je op de hoogte gebracht wordt van de nieuwste workshops. Klik hier

Buitenaards bewustzijn:

Multidimensionaliteit

17 mei in Vught

De laatste jaren is er in de omgang met buitenaardse entiteiten veel veranderd. De kijk op verlichte en onverlichte buitenaardsen. Het wegsturen van een buitenaardse entiteit die je lastig valt. De relatie tussen jou en hen.
Vanuit een dieper inzicht en doorvoelen leer je krachtig je standpunt in te nemen, en vanuit gelijkwaardigheid met hen samen te werken. Wegsturen hoeft niet meer als je beseft, dat jij dezelfde bent als de buitenaardse die je ontmoet. Alleen leef je daar in een andere tijdlijn of dimensie, heb je een ander jasje aan en andere ervaringen. Zijn jullie gesplitste zielendelen, die verlangen naar hereniging. Ben je hier aan toe, dan is deze workshop het moment om oude pijn en gemis tussen jullie te helen en de liefde te laten stromen. De dag is zowel voor therapeuten die in aanraking komen met buitenaardse energieën in hun sessies, als voor mensen die zichzelf willen bijscholen in dit veld.

 

De workshop in Vught vindt plaats in samenwerking met Healing Arts.

vrijdag 17 mei  2019

Tijd: 10.00-17.00 uur
Docente: Sigrid Karssens
Locatie: Healing Arts Centrum, Vught.
Prijs: €135,-  voor deze 1-daagse bijscholing.

Aanmelden kan via http://www.healingarts.nl/Buitenaards-Bewustzijn-nascholing