www.praktijksigridkarssens.nl

Leef je essentie!

Agenda

The Inner Temple  (16.00 tot 22.00) + Tempelavond (22.00-24.00)

16 oktober: source Energy

27 november: Stromende liefde

aanmelden onder vernoeming van de avond: klik hier

Je kunt per avond aanmelden.


Stap de poort binnen van de Inner Temple en ervaar een avond, waar geest en lichaam in liefde samenkomen. Waar oeroude verborgen kennis en vrouwelijke wijsheid worden gedeeld. Ervaar een plek waar geëerd wordt en je zelf eer brengt. Hoor je je ziel, die fluisterend jou de weg wijst naar je innerlijke heiligdom? Voel je de roep om op DNA-niveau je oorspronkelijke blauwdruk te openen, zodat je de ‘in gebruik zijnde kopie’ van jezelf herschrijft, en je ware ZELF zich stap voor stap ontluikt?


Tijdens deze avond word je meegenomen op een reis van heling; door middel van kennisoverdracht, rituelen en aanraking. Afdalend in je diepste zelf, ontmoet je de ander op zielsniveau. Voorbij pleasen en gepleasd worden, voorbij schaamte en schuld, voorbij de dualiteit, dalen we af naar onze heelheid. Onze innerlijke bron van liefde en levensenergie. Vanuit deze bron kun je jezelf eren en heling brengen, en daarmee de ander eren en helen. Leven vanuit de codes van de Nieuwe Aarde.

Het toestaan van de Nieuwe Aarde frequentie vraagt om: Op te staan, je oerlevenskrachtstroom te belichamen, jezelf lief te hebben, in heelheid te rusten in de armen van de ander. Welkom Nieuwe Aarde Mens!


Extra informatie:

Bekendheid met fysieke aanraking en naaktheid is een grote pre, evenals je thuis voelen in een spirituele setting. Je beschikt over een goede lichamelijke conditie. Tijdens de workshop kan gebruik gemaakt worden van helende seksuele energieën. Er wordt gewerkt vanuit veiligheid en respect. De algemeen geldende regel is: "No sharing Liquids" tijdens de Inner temple avonden.

*In een "Temple Art sessie" wordt tantrisch gewerkt met de helende en bewustzijnsverhogende seksuele energie (geen seks), waarbij naast het fysieke lichaam ook de energetische lichamen aangeraakt en meegenomen worden. Er wordt gewerkt vanuit oneindig bewustzijn, intuïtie en oude tempelkennis. Ervaringen uit vorige/parallelle levens worden geopend en meegenomen in het lichaamsbewustzijn. Tijdens de avonden kunnen bekkenbodem, lingam en yoni meegenomen worden in de massage, als het jouw proces dient.


Programma:

16.00 uur (voor de file) – 21.30 Temple Art. Tijdens deze Temple Art avonden zijn er werkvormen als: uitleg, meditatie, demonstratie, rituelen en massage. Tussendoor wordt een eenvoudige maaltijd (soep) genuttigd en evt. het meegebrachte lekkers.

Tussen 21.30 en 22.00 is de avond afgelopen. Voor de geïnteresseerden is er aansluitend een tempelavond, waarbij je (een) andere aanwezige(n) uit kunt nodigen voor de tempel. Uitleg over de tempelavond volgt. Er worden onderling duidelijke afspraken gemaakt,  waarna een ontmoeting plaats vindt in de tempel. Maak je geen gebruik van de tempel, dan is dit het moment om afscheid te nemen. Er is op deze avond geen toezicht buiten de tempel na 22.00.

(22.00 – 24.00) In de tempel vindt de ering plaats volgens richtlijnen die tijdens de avond worden uitgelegd.


Tijd: 16.00 tot 22.00/24.00 uur. 

Organisator: Sigrid Karssens

Locatie: Havendijk 29, 5165 VH Waspik

Bijdrage: € 85,00 

Er is koffie, thee, lekkers en soep. Breng zelf iets vegetarisch in voor de groep als aanvulling.

Bij aanmelding ontvang je een bevestiging. De definitieve samenstelling van de groep wordt twee weken van te voren bepaald. Je ontvangt dan ook extra informatie over de Inner Temple avond.

16 oktober Source Energy

Een inzicht gevende en transformerende avond, waarin je naar binnen keert, tot in jouw bron.  En vanuit die heelheid deel je en ontvang je de bronenergie! De energie mag stromen via je handen maar ook via je ogen, je klanken, je stem. Jouw lichaam wordt bron. Een avond spelen met de sleutels van de Verborgen Kennis van Alcyone.

Aanmelden onder vermelding van de workshop: klik hier

27 november: Stromende liefde 

Een caroussel van liefde. Mag en kan jouw liefde vrij stromen, Mag en kun je daar naar handelen? Of houd je jezelf nog tegen door opgelegde normen en waarden uit vroegere tijden. Zijn jouw grenzen nog functioneel? Is het werkelijk jouw eigen grens, of die van je vader, moeder, partner of maatschappij? Voel je je veilig genoeg in jezelf om jouw liefde te laten stromen?

Aanmelden onder vermelding van de workshopklik hier 

Sensual body

Een liefdevolle, rustgevende en verstillende avond, waarin je mag ervaren dat tederheid, sensualiteit en zacht stromende liefde, iedere cel van je lichaam aanraakt en transformeert. We creëren samen een sfeer van eren en geëerd worden, door zeer subtiele aanraking van het lichaam. De andere kant van de verharding en stress, waar we in het dagelijkse leven soms mee om gaan. Een mooie avond om in te stappen!

Aanmelden onder vermelding van de workshop: klik hier

Secret snake energy

Avond Temple Art! Een zuiverende en helende massage vanuit secret snake energie! De kosmische slang en de aardse slang komen samen. Je stapt in deze snake-energie; ontvangt of geeft. Je mag je priester en priesteressen bewustzijn/intuïtie ophalen en tot in het fysieke  beleven! Geen beginners-tempelavond.

Aanmelden onder vermelding van de workshop: klik hier

2 daagse workshop OVERVLOED

31 oktober en 1 november

Na een prachtig en diepgaand weekeind in juni, bieden Henk Spiessens en Sigrid Karssens opnieuw 2 bijzondere en diepgaande dagen aan, waarin zij hun specialisaties delen: Henk de overvloed van zijn altijd stromende liefde en Sigrid de overvloed aan Levensenergie en manifestatiekracht die ontstaat in verbinding met haar bron

Zij zetten daarmee een krachtig en veilig speelveld neer, waarin jij jouw eigen kwaliteiten en stromende energieën in overvloed mag ervaren in jezelf en samen met de ander. Door meditaties, dans, klanken, tantrische oefeningen en Temple Art, wordt je liefde en oerlevenskrachtstroom/seksuele energie ten volle aangezet en verankerd. Jouw overvloed!

Organisatoren: Sigrid Karssens en Henk Spiessens

Locatie: Titus Brandsma strase 17, 47559 Kranenburg (Bij Nijmegen)

zaterdag 10.00 tot zondag 17.00 uur met overnachting (eigen beddenmateriaal meenemen, slapen in tempel op matjes)

Bijdrage is €200,00 

Je kunt je aanmelden onder vermelding van de workshop: klik hier 

Bij aanmelding ontvang je een bevestiging. De definitieve samenstelling van de groep wordt twee weken van te voren bepaald. Je ontvangt dan ook extra informatie.