top of page

Temple Art sessie

Ik pas oude tempelkennis toe om je ziel volledig in het lichaam in te laten dalen. Ik gebruik daarbij Tantrische methodes en mijn bewustzijn op bron en zielenlagen, om de verbinding tussen ziel-hart-bekken te openen en bewustzijn te brengen in jouw innerlijke tempel.

Om een Temple Art sessie te kunnen ontvangen, heb je eerdere sessies bij mij gevolgd op basis van energetisch bewustzijn en lichaamswerk, waarin je inzicht in je thema’s hebt gekregen, een diepere laag van (eigen)liefde geopend hebt en een groot verlangen hebt om volledig in te dalen in je lichaam. Dan ontstaat er de mogelijkheid, dat Temple Art een initiatie wordt, die jouw eerdere jaren van ontwikkeling, in een keer verbindt met het allerhoogst mogelijke. Completion!

Het zijn lichamelijke sessies waarbij naaktheid een keus is. Er wordt gewerkt met olie, dus wil je kleding dragen, kies iets waar olie op mag komen.

Kom met een goede lichaamsverzorging, en als je een sarong hebt, kun je die meenemen. 

 

​Lemurian Heart Healing​

 

Deze heling op het hart is een verstilde dans 

naar de oorspronkelijke liefdesvelden van 

je hart. Ben je ooit werkelijk in de gevoelskern 

van je hart aangekomen? In alle stilte, in alle 

rust. Verstilde aanraking. Waar het hart zich ontspant en overgeeft aan wat er werkelijk daarbinnen aanwezig is aan liefde, angst, 

vreugde, eenzaamheid, verbinding of jaloezie. Ervaringen die je hart hebben dicht gemetseld, 

of laten ontluiken. Durf je de rouw te voelen, 

daar aanwezig, of de levende extase! Herinneringen aan je universele hart. Zo rijk, 

zo verbonden, zo allesomvattend! Een sessie, waarbij het hart het uitgangspunt is, gezien en gevoeld wordt in haar essentie. Waar

verbinding is met de speciale behoeften van

jouw o zo prachtige liefdeshart, 

via aanraking, koestering, klanken, sterrentaal, klankschalen, visualisatie, etc.

Yoni Healing

 

Soms is het lastig om volledig met je bewustzijn aanwezig te zijn in je bekkengebied, je yoni. Hierdoor is het moeilijker om je grenzen aan te geven en je veilig te voelen in je lichaam.

De Yoni Release heeft als doel je bekkengebied vrij te maken van blokkades en je bewustzijn 

weer plaats te laten nemen in jouw tempel. Hierdoor kom je meer in contact met je verlangens, je seksualiteit, je innerlijke wijsheid 

en levensenergie. Je voelt je krachtig en

energiek. Je wordt helderder in je communicatie, je bent meer in staat om open en eerlijk je

leven te leiden. Blokkades ontstaan o.a. door trauma's, emoties, seks, belemmerende patronen en gedachtes. Ze zijn fysiek voelbaar in je lichaam. Zowel uit- als inwendig vinden releases plaats op diverse lagen en laten de blokkades als het ware smelten, waardoor je doorstroming (fysiek en energetisch) verbetert en je je plek weer inneemt in je lichaam en in je leven.

Pelvic - heart - soul healing

Intuïtieve heling van lichaam en geest. Lichaamswerk gecombineerd met tantrische methodes, initiaties en de magie van het luisteren naar de ziel. Wat wil er in jou geopend worden? Wat wil gezien worden? Wat is je verlangen? Wat van jouw essentie heeft nog niet meegedaan met jouw creatie? 

Extra aandacht wordt geschonken aan de indaling van het hart in het bekken. Je hoofd mag rusten in je schoot. Thuis ZIJN in jouw basis.

 

 

 

bottom of page