top of page

Wie ben ik?

Sigrid Karssens

Auteur van de boeken: Hemels aarden en GODENMENS

Engelse vertaling: Celestial Grounding

Levenscoach, Healing-Arts docent / therapeut

Priesteres in de Sacred Temple Art, Tantrisch/Sjamanisme, Kabbalist, Mysticus, Merkabah-rijder 

Visionair, schrijver esoterische boeken

Dank je wel voor je belangstelling.

Naast schrijver ben ik docent Healing Arts en geef individuele sessies en workshops.

Ik ben gezegend met een levenspartner waarmee ik een harmonische en liefdevolle relatie heb. Wij hebben vier kinderen die ieder hun unieke prachtige Zelf leven.

Ik leef vanuit mijn passie en inspiratie. Hierdoor is mijn leven één groot feest en vol uitdaging. Ik werk als visionair en pionier met indalend, collectief nog niet geopend bewustzijn. Deze kennis vanuit het verre verleden en verre toekomst, haal ik op tijdens uittredingen in mijn slaap, op Kabbalistische mystieke wijze. (Merkaba-rijder). Ik veranker dit bewustzijn in mijn lichaam. De gecodeerde informatie opent zich en is toepasbaar in mijn dagelijkse leven.

Als een vertegenwoordiger van de 'Wet van Een' zijn ALLE bewustzijnslagen in mij te vinden. Licht en donker, eenheid en dualiteit. Verleden en toekomst. Hoger bewustzijn verankerd in mijn fysieke lichaam. Ik ben liefdevol MENS met al mijn kwaliteiten en eigenaardigheden.

Ik heb een drukke praktijk, waar mensen via mond op mond reclame naar toe komen, of naar aanleiding van een van mijn gepubliceerde boeken.

Als je je aangetrokken voelt tot mijn cursussen, individuele sessies of boeken, dan ben je op zielsniveau toe aan een flinke stap en wens je niet meer om de brei heen te draaien, maar er vol in te stappen. Je bent toe aan inzichten in je processen (ook collectief) en voelt het verlangen om je blokkades volledig te doorvoelen en te helen. Je past in je dagelijkse leven de verandering haast automatisch toe.

Naast de directe uitwerking is er ook een diepere uitwerking van de heling. Deze vindt in de dagen/weken/maanden erna plaats. Je brengt je lichaam, je emoties en denken vanuit zelfgenezend vermogen op een hoger plan.

bottom of page