www.praktijksigridkarssens.nl

Leef je essentie!

Coaching

Individuele sessie

In een sessie werk ik met jou altijd in een hoger bewustzijnsveld dan dat van het dagbewustzijn. Deze bewustzijnsvelden brengen je in contact met informatie uit je kindertijd, vorige levens en met de heelheid van je Hoger Zelf. Je dagbewustzijn blijft tijdens een sessie gewoon aanwezig. Je bent dus niet "weg", zoals tijdens hypnose, maar bewust aanwezig.

SESSIE EN WERKVORMEN
De behandeling begint met een inleidend kort gesprek.
Hierna wordt een van de volgende werkwijze gekozen, of een combinatie.
*Sessie volgens de Healing Arts methode: http://www.healingarts.nl
*lichaamswerk, Body De-armouring, Sacred Temple Art
*Contact met je gidsen, buitenaardsen, je andere zelven
*rebirthing (in de hottub) (op afspraak)

Er wordt gebruik gemaakt van healing Arts remedies en sprays  (http://www.healingarts.nl,)
Yana kinder remedies, meridiaanremedies, eigen remedies ter ondersteuning van het lichaam in het helingsproces.

Ik werk volledig intuïtief tijdens de sessies, vanuit veiligheid en in contact met jouw en mijn liefdesveld. Ik maak  gebruik van ruimere bewustzijnsvelden om op het diepste level van heling te komen. Door deze sessies maak je kennis met de thema's die spelen op je weg naar volwaardig menszijn en heelwording. Het doorvoelen van de blokkade in jouw lichaam is essentieel om tot werkelijke heling te komen.

Alle stappen die door jou gezet zijn worden naderhand door mij theoretisch onderbouwd, zodat je inzicht hebt waar je mee bezig bent. 

Belangrijk is het besef, dat jij degene bent, die zichzelf op een hoger plan brengt en verder niets of niemand. Ik ondersteun het proces, maar jij doet het uiteindelijke werk.

Gemiddeld duurt een behandeling anderhalf tot twee uur. Bij het behandelen van kinderen ga ik volledig uit van wat het kind aanbiedt en heeft de behandeling vaak een afwijkend patroon.

Body De-Armouring  / Sacred Temple Art

In ons lichaam zijn vele trauma’s opgeslagen in ons spier en bindweefsel (myofascia), cellulair geheugen en DNA. Trauma’s uit dit leven en uit vorige levens. Via ons DNA zijn zelfs familiare trauma’s meegenomen, die opgeslagen zijn in dit lichaam. Spier- en bindweefsel verhard zich en dit heeft impact op fysiek- maar ook mentaal en zelfs spiritueel niveau in ons leven. Het zorgt voor archetypische programmeringen. Vaste patronen, die we vaak onbewust leven en waar we niet van af komen, zolang we het lichaam niet vrijmaken van de trauma imprint.

Body De-armouring is een massage die het lichaam ‘ontwapent’. Deze massagetechniek raakt opgeslagen oude pijn en trauma’s aan en ruimt de fysiek vastgeslagen blokkades op alle niveaus op. De oude programmering verdwijnt en onze emoties en onze oude denkpatronen veranderen. Tijdens de sessie wordt vanuit veiligheid en liefde, zeer zorgvuldig met grenzen omgegaan.
Een Body De-armouring sessie gaat voorbij het verhaal. De wijsheid van het lichaam bepaalt het verloop van de sessie. De resultaten komen door het bodywerk, praten is bijzaak.

Tijdens een Body De-Armouring sessie worden delen van het lichaam behandeld. Aanvullend kan Sacred Temple Art toegepast worden. Voor de diepste verankering van het resultaat heeft het de voorkeur, dat er enkele sessies met een tussenpoos van 2 tot 4 weken gegeven worden. De duur van een sessie is 2 uur. (€ 150,00 incl. BTW). 
 
Reactie van cliënt:
Met mij gaat het heel goed. Ik heb maar twee dagen last van mijn buik gehad en had best na een week alweer een volgende stap gewild! Na je behandeling zijn 2 zeer intense thema”s aan het spelen gegaan…
De uitwerking van de de-armouring was op een heel andere laag en had een heel andere intensiteit als dat ik kende! Er is niet zo heel veel bewustzijn op gekomen (of toch misschien meer dan ik denk), maar toch is er ergens enorm veel ruimte gemaakt en ben ik echt ineens een grote stap dichter bij ‘vertrouwen’ en ‘laat het maar naar me toekomen’ gestapt. Voelt heel fijn!

Wat me het meest is bijgebleven van de sessie is dat het zo zacht was. Ondanks pijn. Dat grenzen zo ontzettend gerespecteerd werden, ondanks dat ik zelf die grenzen niet altijd goed voelde.

Relatie therapie

Soms loopt het even niet lekker tussen jullie. Of al jaren niet. Er komt een moment dat niets doen, het maar aankijken, geen optie meer is, wil je trouw blijven aan jezelf en de ander.


In mijn relatietherapie worden oude, vastzittende patronen tussen jullie  duidelijk. Waar je elkaar vasthoudt vanuit gehechtheid, angst, onveiligheid of leegte in jezelf.  als wantrouwen en bindingsangst vanuit het onderbewuste zichtbaar.

 Ieder werkt zijn eigen issues uit op diepere lagen  en legt de oorzaak van de verwijdering niet (meer) bij de ander.

Door de heling in jezelf, kun je elkaar vrijlaten en kan de onvoorwaardelijke liefdesband (op zielsniveau) onbelemmerd  gaan stromen en jullie relatie voeden.
Kindercoaching
Ik begeleid kinderen van alle leeftijden met de problemen die spelen. Vaak zijn dat vage klachten zoals angsten, buikpijn, problemen op school of thuis, Maar er kunnen ook grotere obstakels zijn, zoals Anorexia, Borderline, automutilatie of depressie.
Ouders en kinderen zijn sterk met elkaar verweven en de ouders zullen bij problemen vaak ook aan zichzelf moeten werken, om hun kind goed te kunnen begeleiden. Sessies vinden dan ook bij voorkeur plaats met ouder en kind of als het nodig is ook alleen met de ouder(s). 
Mijn grootste voldoening is om het kind, puber of adolecent weer lekker in haar/zijn vel te zien zitten. Het kind weer in haar/zijn kracht staat, de wereld weer aan kan en de liefde waar hij/zij vol van is, weer kan gaan uitdragen.
Met kinderen ligt de behandelwijze niet vast en werk ik naar wat het kind aanbiedt.
Deze foto is van Rein de Wolff, een jongen van  8 jaar met  Downsyndroom. Een kind dat zich volledig bewust is van zijn eigen kracht, vol zelfvertrouwen is en zijn liefde onverminderd uitdraagt.
 
Buitenaards bewustzijn
 Onderstaande specialisaties hebben heel vaak betrekking op contacten met buitenaardsen, maar kunnen ook aan andere relaties gerelateerd zijn.
Dat dit een specialisatie is geworden, komt door mijn eigen veelvuldige ervaringen met buitenaardsen en hun manieren van werken. Ik werk middels  universele liefde en heelheid samen met hen vanuit gelijkheid en broederschap.
Specialisatie gebieden zijn: 
  • ONZE STERRENAFKOMST
  • HYBRIDE KINDEREN
  • MULTIDIMENSIONAAL MENS ZIJN
  • AARDSE EN 6 - DIMENSIONALE  CONTRACTEN
  • KOORDEN
  • IMPLANTATEN*
  • ENTITEITEN
  • ABDUCTIE * =(energetische) ontvoeringen door buitenaardsen


* Implantaten. Gedurende een sessie wordt duidelijk, waarom je toestemming gegeven hebt voor implantaten. Implantaten sluiten aan op een gemis in jou en een entiteit helpt jou dit gemis op te vullen met een implantaat. Dit gaat met toestemming van jou, op vaak onbewust niveau. Tijdens de sessie werken we vanuit die onbewuste laag. Halen het contract naar de oppervlakte en je kunt zelf beslissen of je het implantaat nog nodig hebt en het daarop  zelf verwijderen. Deze werkwijze zorgt voor een bewustzijn, waardoor het implantaat niet meer opnieuw geplaatst wordt. Het contract is verbroken.

Mij wordt regelmatig gevraagd om implantaten te verwijderen door mensen, die er stellig van overtuigd zijn dat zij geen enkele inspraak in het gebeuren hebben en de voorkeur geven een ander het werk te laten doen. Hieronder geef ik middels een eenvoudig voorbeeld aan, waarom deze werkwijze door mij niet toegepast wordt, al zou ik er rijk van kunnen worden.

In dit leven hebben veel mensen een contract met de bank. Neem bijvoorbeeld je Hypotheek. Wil je van je hypotheek af, dan kan de buurman het papier verfrommelen en in de prullenbak gooien. Dit lijkt een oplossing, maar is van korte duur. De bank gaat niet akkoord (en buitenaardsen ook niet als het gaat om contracten over implantaten). Je zult zelf contact mogen opnemen met de bank en in gesprek gaan met de tegenpartij. De rol van 'buurman' is voor mij een rol die geen voldoening geeft en niet gebaseerd is op zuiverheid, keuzevrijheid en werkelijke bewustzijnsgroei.

Er zijn vele therapeuten die  voor jou implantaten willen verwijderen. Wil je dit, kijk dan verder op internet.

* Abductie: Vaak begint abductie al op zeer jonge leeftijd en de buitenaardsen blijven met regelmaat terugkomen.
Tijdens een sessie gaan we terug naar de afspraak die op zielsniveau gemaakt is.
Door vanuit veiligheid en grote liefdesvelden bewustzijn hier op te krijgen, is het  mogelijk deze terugkerende handelingen een halt toe te roepen als je daarvoor kiest.  Abductie heeft vaak diepgaande problemen in het dagelijks leven tot gevolg.