top of page

SACRED TEMPLE ART

Mark Arends Tempel Beyond

Reeds een aantal jaren volg ik intensieve cursussen op het gebied van Sacred Temple Art, Tantra en Sexual Shamanism. Sessies krijgen vorm vanuit  deze opgedane kennis en kwaliteiten. Maar mijn echte passie zit in mijn Verborgen Tempelkennis, mijn gaven en kwaliteiten als Priesteres / Dakini. Daar waar de aanraking geleid wordt, initiaties ontstaan en kennis en kunde overgaan in magie en wonderen. 

Sacred Temple Art sessies 

Deze kunnen bestaan uit lichaamswerk, Tantrische massage technieken, schaduwwerk, emotionele release en als ziel en lichaam er klaar voor zijn, initiaties (inwijdingen, kosmische energie overdracht, kennis of heling vanuit de lichtwereld, het indalen van zielendelen). Aanraking is een wezenlijk element in deze sessie. 

De Temple Art sessie is een logische volgende stap op Lichaamsgerichte coaching. Als je eerdere sessies gevolgd hebt bij mij ben je welkom.

Doel van Temple Art is het volledig belichamen van de ziel. Door je lichaam te bevrijden van trauma's en blokkades en oerlevenskrachtstromen / seksuele energieën vrij te laten stromen, verruimt je bewustzijn en (eigen)liefde en daalt je ziel (of zielsaspecten) in waar het thuishoort. In het lichaam. Temple Art sessies brengen het reeds gedane bewustzijnswerk in je leven naar een punt van voltooiing.

Enkele sessiemogelijkheden zijn:

* Lemurian heart healing

* Inner Masculine and Feminine healing

* Yoni-healing

* Lingam-healing 

Voor meer informatie: klik hier

De sessies zijn afgestemd op de persoon en in het moment. Zuiverheid in afstemming en het loslaten van verwachtingen en doelen, maken de weg vrij voor diepe heling, magie en wonderen die voor ons ego en brein ondenkbaar zijn.

Tijdens de sessie ben je als ontvanger ook actief in je inbreng, bewustzijn en reactie. In de sessie kom je vaak pijnstukken, trauma's of verlangens tegen, waar je mee aan de gang gaat. Je doorvoelt de pijn, leegte, woede of verdriet, herschrijft de oude patronen en maakt nieuwe keuzes. Er wordt gewerkt met de levensenergie / seksuele energie. Seksuele energie verhoogt het bewustzijn, het diepere voelen en wordt gebruikt voor de heling. Deze energie is voelbaar in je hele lichaam, blijft in je lichaam en er is geen orgasme.

 

Ik krijg af en toe telefoontjes van mensen die 'tussen twee vergaderingen door' even een tantramassage willen boeken om lekker te genieten, of meer. Als je bovenstaande leest, begrijp je dat je dan op de verkeerde plek bent.

Ervaringen van cliënten Yoni healing

Ik ben totaal overbluft door het effect van de yoni healing massage.

Bij aanvang was ik niet echt ontspannen, maar door een ontvangst in een ontzettend zacht, veilig, liefdevol en warm vrouwenveld, was het ijs al snel gebroken.

Na een stap voor stap uitleg van werkwijze en doel, is uitgebreid navraag gedaan naar ‘waar voel je je veilig bij en waar niet? Fijn om deze grenzen vooraf te bespreken. Doel van de eerste massage was het helemaal in kaart brengen van spanningen in het yoni gebied (uit- en inwendig). Waar stroomt het fijn? Waar voelt het scherp? Waar is het gevoelloos?

Na een rustige mooie massageopbouw, waarbij mijn hele vrouwenlichaam werd betrokken verschoof de aandacht rustig naar de yoni. Ieder stapje werd vooraf aangekondigd en de veiligheid werd gedurende de massage tussendoor steeds gecheckt en gerespecteerd. Daarnaast voelt Sigrid grenzen van veilig-, en onveiligheid feilloos aan! Omdat ik wist wat er ging komen, kon ik goed in de ontspanning komen. Sigrid loodste me feilloos door pijnpunten heen door o.a. het meenemen van de adem, waardoor er al snel verzachting ontstond.

Tijdens deze massage ben ik uitgenodigd met mijn bewustzijn zeer aanwezig te zijn op alle plaatsen die aangeraakt werden. Om er te zijn, sensaties te voelen, waar te nemen en te zijn met dat wat er was. Normaliter stap ik snel uit mijn lichaam als het spannend wordt en ik niet meer wil voelen. Het was zeer verrassend dat ik door de sfeer, energie, begeleiding en massage van (juist) het yonigebied, (waar vaak veel trauma’s zijn opgeslagen) ontzettend aanwezig kon blijven in mijn lichaam en goed mee kon voelen. Na afloop leek het alsof ik er een nieuw deel van mijn lichaam bij had gekregen! Alsof het al die tijd gevoelloos is geweest. Hoort dit echt allemaal bij mij? Wàt een ruimte gaf dat!

Naast de aandacht voor het fysieke lichaam, gebeurde er energetisch enorm veel! Ook deze velden werden helemaal meegenomen tijdens de massage. Aangezien Sigrid helemaal thuis is in deze energetische velden, weet zij als geen ander hoe hier op in te spelen. Ze voelt perfect aan waar er aandacht nodig is voor integratie en uitlijning van deze velden, gekoppeld aan de fysieke lagen.

De massage werkt zeer diep door op echt alle lagen! Zowel in mijn fysieke lichaam zijn grote veranderingen rondom de yoni, energetisch zijn er na een aantal dagen nog lagen aan het indalen, ik heb een aantal inzichten gekregen en ook in het dagelijks functioneren zie ik veranderingen in mijn waarnemen en handelen.

Als je geïnteresseerd bent in (bewust) lichaamswerk, dan raad ik je zeker aan deze massage eens te gaan ervaren bij Sigrid!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mijn Yoni release ervaring

Aanleiding voor mij om een Yoni release te ondergaan is; omdat het mijn volgende stap is in mijn reis om steeds meer in mijn lichaam te komen. En een onderdeel voor mij daarbij is om me weer helemaal vrouw te mogen voelen.

Ik wist van te voren niet zo goed wat ik me bij een Yoni release kon voorstellen. Nadat ik thuis kwam heb ik het als volgt uitgelegd: Soms ga je naar iemand toe die je behandeld, omdat je schouder een beetje stijf aanvoelt. Vandaag heb ik ervaren dat ook nu een specialist je helpt, om te voelen waar het eventueel niet helemaal lekker stroomt. Het niet lekker stromen kan zijn: niets voelen of zelfs een beetje pijn/ongemak voelen. En door die plekken aan te raken gaat de energie daar ook weer stromen. Door zo’n release voel je hoe bijzonder en fijn de vrouwenenergie is.

Sigrid is een persoon waarbij ik me evenwaardig voel en waar veel ruimte is om vanuit zachtheid de mooie energie te ervaren.

Als je binnenkomt wordt je ontvangen met een kopje thee of koffie. De ruimte is aangenaam warm en er staat een rustig achtergrondmuziekje op.

Stap voor stap verteld Sigrid wat ze gaat doen. Er is veel ruimte om aan te geven wat je voelt. Je ervaart dat Sigrid goed in contact met je is. Haar professionaliteit zie je ook terug in de keuze van materiaal gebruik.

Na afloop voelde ik me opener en lichter. Door de Yoni release ervaring ben ik klaar voor mijn volgende stap in mijn reis.

Sigrid, bedankt. Je schept voor mij een veilige bedding. En door je kennis en kunde kan ik makkelijker mijn eigen stappen zetten.

bottom of page