www.praktijksigridkarssens.nl

Leef je essentie!

Please get in touch!

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible

Belangrijk nieuws!

Vanaf 1 oktober 2021 ga ik een sabbatical in voor een half jaar. Na zowel in mijn praktijk als privé, voluit geleefd en gewerkt te hebben, is het nu tijd voor fysieke rust en reflectie. Tijd om los te laten en de leegte toe te laten. En zo de voedingsbodem te creëren voor een passievolle, afgestemde en zuivere doorstart van mijn praktijk. Ik zie je na mijn sabbatical heel graag terug!!

COVID-19 KLIK HIER

Lees voor het versturen van het formulier eerst het volgende: AVG Klik hier

Bij het versturen van het formulier, ga je akkoord met het privacybeleid van praktijk Sigrid Karssens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Als er sprake is van directe psychoses, opspelende zware angststoornissen, zware psychische problemen, of u bent afhankelijk van drugs, (of anderszins verruimende middelen), dan raad ik u mijn consulten af. Neem contact op met de reguliere geneesdienst. Ik ben niet in de gelegenheid om crisisopvang te bieden en zolang drugs een rol in het leven speelt, is het dweilen met de kraan open.

Route beschrijving:

Toets Veerstraat Waspik in. Deze straat helemaal uitrijden en rechtdoor de doodlopende weg in tot einde. Je kunt parkeren in de tuin.

Of:

Komende vanaf Den Bosch A 59. Afslag Waspik. Bovenaan de afrit rechts. Weg volgen langs haven. Eerste links, door tunneltje, eerste links en meteen eerste links doodlopende straat in. Einde weg wit dijkhuis nr.29.

Komende vanaf Raamsdonkveer A 59. Afslag Waspik. Bovenaan afrit links. Zie verder bovenstaande routebeschrijving.

Het opladen van je elektrische wagen kan bij een laadpaal in Waspik, of met een verlengkabel in de tuin. De kosten zijn dan € 10,00 

Adres

Havendijk 29

5165 VH Waspik

Contact

06 14492000

0416 314226

www.praktijksigridkarssens.nl

Uren

Ma-Vrij: 9:00 - 13:00

Za: gesloten

Zo: gesloten

Social