top of page

Please get in touch!

Name*

Email Address*

Adress*

postcode*

city*

tel.*

workshop of sessie*

Message

Lees voor het versturen van het formulier eerst het volgende: AVG Klik hier

Bij het versturen van het formulier, ga je akkoord met het privacybeleid van praktijk Sigrid Karssens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
 

Als er sprake is van directe psychoses, opspelende zware angststoornissen, zware psychische problemen, of u bent afhankelijk van drugs, (of anderszins verruimende middelen), dan raad ik u mijn consulten af. Neem contact op met de reguliere geneesdienst. Ik ben niet in de gelegenheid om crisisopvang te bieden en zolang drugs een rol in het leven speelt, is het dweilen met de kraan open.
 

Route beschrijving:

Toets Veerstraat Waspik in. Deze straat helemaal uitrijden en rechtdoor de doodlopende weg in tot einde. Je kunt parkeren in de tuin.

Of:

Komende vanaf Den Bosch A 59. Afslag Waspik. Bovenaan de afrit rechts. Weg volgen langs haven. Eerste links, door tunneltje, eerste links en meteen eerste links doodlopende straat in. Einde weg wit dijkhuis nr.29.

Komende vanaf Raamsdonkveer A 59. Afslag Waspik. Bovenaan afrit links. Zie verder bovenstaande routebeschrijving.

Het opladen van je elektrische wagen kan bij een laadpaal in Waspik, of met een verlengkabel in de tuin. De kosten zijn dan € 10,00 

Adres

Havendijk 29

5165 VH Waspik

Contact

Uren

Ma-Vrij: 9:00 - 13:00

Za: gesloten

Zo: gesloten

Social

bottom of page