www.praktijksigridkarssens.nl

Leef je essentie!

Please get in touch!


Lieve mensen,
De impact van het Coronavirus op ons dagelijks leven is niet meer te negeren. Steeds komen er gedragsregels, beperkingen en nu de sluiting van scholen, caf├ęs, restaurants, enz. bij. Op het strand en in de bossen zoeken mensen massaal hun vertier en frisse lucht. Er is veel onzekerheid en angst geplant in de bevolking, en ook dat kan ik niet negeren. Rein, mijn 19 jarige zoon met Downsyndroom is vanaf morgen minimaal 3 weken thuis. De komende weken staan hier in het teken van onthaasten, rust, frisse lucht, verstilling, naar binnen keren, liefde en verbondenheid. 

Ik ga gehoor geven aan de uitdagingen en de zegeningen die de huidige situatie oproept. Dat betekent dat de workshop Black Spider aanstaande vrijdag op 20 maart en de workshop Liberate your Shadowchild op 3 april niet door zal gaan. Zodra de situatie zich weer genormaliseerd heeft, zal ik jullie een nieuwe datum toesturen. En wie weet, zorgt deze unieke situatie al voor grote veranderingen/helingen in het collectief! We zullen het gaan ervaren! Ik laat het jullie weten.
Sorry voor deze annulering, maar voor nu voelt dit voor mij het beste. Ik hoop dat jullie er begrip voor hebben.
Mocht je je bijdrage al overgemaakt hebben, dan stort ik het bedrag weer terug.
Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.
Lees voor het versturen van het formulier eerst het volgende: AVG
Bij het versturen van het formulier, ga je akkoord met het privacybeleid van praktijk Sigrid Karssens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Als er sprake is van directe psychoses, opspelende zware angststoornissen, zware psychische problemen, of u bent afhankelijk van drugs, (of anderszins verruimende middelen), dan raad ik u mijn consulten af. Neem contact op met de reguliere geneesdienst. Ik ben niet  in de gelegenheid om crisisopvang te bieden en zolang drugs een rol in het leven speelt, is het dweilen met de kraan open.

Route beschrijving:
Komende vanaf Den Bosch  A 59. Afslag Waspik. Bovenaan de afrit rechts. Weg volgen langs haven. Eerste links, door tunneltje, eerste links en meteen eerste links doodlopende straat in. Einde weg wit dijkhuis nr.29.
Komende vanaf Raamsdonkveer A 59. Afslag Waspik. Bovenaan afrit links. Zie verder bovenstaande routebeschrijving.

Adres

Havendijk 29

5165 VH Waspik

Contact

06 14492000

0416 314226

www.praktijksigridkarssens.nl

Uren

Ma-Vrij: 9:00 - 13:00
Za: gesloten
Zo: gesloten

Social

Havendijk 29 Waspik