top of page

18-03-2019

Belangrijk!!! AGENDA VERLOREN

De afgelopen week ben ik in Polen geweest en heb mijn AGENDA VERLOREN met daarin de afspraken die ik gemaakt heb. Ik kan niet alle afspraken terughalen in mijn herinnering, of op andere wijze. Zou je, als je een afspraak met mij hebt staan in je agenda voor de komende weken, die aan mij willen doorgeven? Ik zou het namelijk vreselijk vinden als je voor een dichte deur komt te staan, of dat twee afspraken op de zelfde tijd gemaakt worden.

De afgelopen week heb ik in Warsaw doorgebracht, om weer een verdiepingsslag te maken op het gebied van Tantra, Temple Art en het werken met onze schaduw: de niet belichte persoonlijkheidsdelen, die verantwoordelijk zijn voor onze verborgen agenda’s, frustraties, heimwee, gebrek aan eigenliefde, onveiligheid, enz. Het hebben van bewustzijn op deze schaduwstructuren en deze te helen in mijzelf, geeft verdieping op alle vlakken waarin ik gespecialiseerd ben en op de werkvormen die ik aanbied.

Met een internationale groep mensen, die bekend zijn met het werk in de Underground, onderzochten we diep tantrische rituelen en praktijken, begeleidden elkaar in sessies waar we werkten met wezens uit de schaduw (Underground), tot zowel zij als wij ervaarden, dat we slechts delen van elkaar zijn, ooit afgesplitst geraakt tijdens diepe traumatische ervaringen. Door deze wezens / afgesplitste persoonlijkheidsdelen te verwelkomen en ze licht, liefde en nectar te schenken, hen op te nemen in onze eigen scheppingsstroom/het lichaam, ontvingen we zelf genezing tot op DNA niveau. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor het collectief. Er werd gewerkt met de Kali-godin, Chod-oefeningen en zen-meditaties.

Ik heb geen woorden om mijn ervaringen en alle inzichten die ik kreeg te beschrijven, maar ik ben thuisgekomen in mijzelf; het “Al Dat Is” nog meer verankerd in mijn lichaam. Ik voel mij bevoorrecht en heel na deze zeer intensieve voorbereiding van de workshop “Embracing the Underground” van de House of Tantra.

De komende weken komt een nieuw aanbod van workshops op de agenda; voortspruitend uit deze nieuwe laag van heelheid. Houd de agenda op de site in de gaten en ik stuur je het aanbod via de nieuwsbrieven.

With Love and Light,

Sigrid

bottom of page